سبك زندگي موفقيت در زندگي

5 عادت قدرتمند برای بهتر ارتباط برقرار کردن

تقویم فارسی اندروید

ارتباط برقرار کردن
بهترین چیزی که می تواند در ارتباط برقرار کردن بهتر شما موثر باشد آگاهی و عادات مثبتی است که می توانید آ« ها را گسترش دهید. با استفاده از روش های زیر می توانید تعاملات خود را بهبود داده و با دوستان و همکاران و آشنایان خود ارتباط موثر و بهتری داشته باشید. با هفت گنج همراه باشید تا این عادات مثبت را با شما در میان بگذاریم.

1. خاص باشید

آیا می دانید که دامنه ی توجه ما حتی کمتر از یک ماهی قرمز است؟ بله این یک اصل  بسیار ترسناک و البته واقعی است. شما تنها 12 ثانیه می توایند روی یک موضوع تمرکز کنید پس از آن ذهن شما روی مسائل و موضوعات مختلف بازی خواهد کرد. به عبارتی تنها 12 ثانیه برای تمرکز کردن روی یک موضوع وقت دارید و پس از آن ایده و خلاقیت شما به مسائل دیگر مربوط خواهد شد. بنابراین هرگاه سعی در ارتباط برقرار کردن داشتید سعی کنید موضوع اصلی خود را همان ابتدا بشناسید و سپس در خصوص آن صحبت کنید. به عبارتی هر گپ و گفت ساده و دوستانه هم باید هدفمند و هدایت شده باشد والا از کنترل شما خارج خواهد بود.

2. کمی از خودتان بگویید

هنگامی که با دیگران حرف می زنید ردی از خودتان را روی حرف های تان به جا گذاشته و مکالمه تان را به خودتان نزدیک کنید. می توانید یک داستان کوتاه از کارهای تان یا یکی از موفقیت های تان بگویید و یا هر حرفی که می دانید برای دیگران هم جالب است و هیچ کس غیر از شما نمی تواند آن را به آن ها بگوید برای شان تعریف کنید.

3. گوش کنید و بپرسید

همیشه تمایل به گفتن و تعریف کردن بیش از تمایل به گوش دادن و شنیدن است. اما باید بدانید که هیچ گاه گفتن بدون گوش دادن شما را به جایی نمی رساند. هیچ سخنرانی و ایراد نطقی به صورت یک طرفه موفق نخواهد بود و هیچ فردی بدون گوش دادن به نظرات بقیه به موفقیت نخواهد رسید. همیشه برای ایجاد تعاول با دیگران و ارتباط برقرار کردن با آن ها بکوشید.

4. برای ارتباط برقرار کردن گاهی سکوت کنید

همان قدر که گوش دادن کمک کننده است و حرف زدن اصل ارتباط برقرار کردن است گاهی سکوت نیز یک امر ضروری است. برخی حرف ها اگر در سکوت و ناگفته بمانند بهتر عمل می کنند. درست است که گفتن نظرات تان به معنی شجاعت است اما همیشه در نظر بگیرید که گفتن هر حرفی ممکن است که تاثیرات نامطلوبی روی مخاطب شما داشته باشد.

5. ارتباط ها فقط در مورد شما نیست

هرگز تصور نکنید که تمام ارتباط هایی که دارید به شما و نیازها و مشکلات و نظرات خودتان منتهی می شود. شما باید یک تعادل دو طرفه ایجاد کنید. سعی کنید به نیاز های دیگران و حرف های جالب شان توجه کرده و هرکاری که بتواند یک ارتباط دو طرفه را برای شما میسر کند، انجام دهید.

اگر می خواهید ارتباطات موفقی داشته باشید باید سعی کنید مدام قدردانی و احترام گذاشتن و حتی به چالش کشیدن طرف مقابل تان را به یاد داشته باشید. همچنین همیشه هدف خود را از یک ارتباط بدانید تا اولویت های تان همیشه مد نظرتان باشند و بدانید که برای هر رابطه ای تا چه حد می خواهید تلاش کنید.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی