آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه مرغ ذغالي مخصوص در خانه ، بسيار لذيذ و خوشمزه

اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید ...
تقویم فارسی اندروید

اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید …

مرغ ذغالي مخصوص در خانه
مرغ ذغالي مخصوص در خانه

مواد لازم براي 2 نفر:

  • مرغ : 4 تكه
  • سس مايونز : يك قاشق غذاخوري
  • آب : 2 ليوان
  • نمك ، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
  • روغن : به ميزان لازم
  • زعفران : نصف استكان
  • پياز : 2 عدد بزرگ
  • زغال: 2 عدد

طرز تهيه: 

ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه
حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سس مایونز و  آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

نكته:

مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

جهت مشاهده طرز تهيه انواع غذا با مرغ اينجا كليك كنيد

نوش جان…

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

29 دیدگاه

  • من این مرغ ذغالی رو از قبل بلد بودم پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و به نکته مهم اینکه تا روی ذغالها روغن مرغ رو می‌ریزید فورررررررررریدر ظرف رو بذارید تا دودها ازبین نره

  • واقعا دوست داشتم به خصوص ناهار
    به همراه سالاد شیرازی و سیب سرخ شده

29 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی