آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي سفره آرايي و تزيين غذا مطالب اختصاصي

نکات تهیه ژله میوه ، ژله خامه و ژله بستنی

قبلا در مورد جدا کردن ژله از انواع قالب صحبت کردیم. در این آموزش می خواهیم درباره نکات تهیه ژله میوه ، ژله خامه ای و ژله بستنی صحبت کنیم. با ما همراه شوید :

قبلا در مورد جدا کردن ژله از انواع قالب صحبت کردیم. در این آموزش می خواهیم درباره نکات تهیه ژله میوه ، ژله خامه ای و ژله بستنی صحبت کنیم. با ما همراه شوید :

نکات تهیه ژله
نکات تهیه ژله

سوال1: چکار کنیم ژله ته ظرف باقی بمونن و روی ژله نیان؟

برای این کار میوه های دلخواهتون رو آماده کنید و کف قالب بریزید. روی آن را تنها چند قاشق ژله بریزید ، در حدی که فقط روی میوه ها رو بپوشونه و بذارید تا ببنده، بعد یقیه ژله رو اضافه کنید. یا میتونین اول کمی ژله رو توی قالب بریزید و بذارید نیم بند شه مثل سفیده تخم مرغ بعد میوه ها رو داخلش به دلخواه بچینید.

سوال 2: میخوام در ژله لایه های میوه ای داشته باشم ، چطور تهیه کنم؟

برای این کار هم مثل بالا عمل کنید. برای هر لایه ای که میخواهید میوه داشته باشید کافیه مثل بالا روش قبلی عمل کنید.

سوال 3: وقتی تو ژله میخام میوه ای بذارم میوه ها میان سطح ژله میمونن که هنوز آبه،وقتی هم میبنده برمیگردونم ته ظرف همش میوه اس من میخام میوه ها همه جاپراکنده باشن ،بگین چیکارکنم.

برای این کار باید اول ژله ساده رو توی یخچال بذارید تا کمی ببندد تقریبا مثل سفیده تخم مرغ ، بعد میوه ها رو اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و مجددا اجازه بدین تا کاملا ببنده

سوال 4 : شیر و خامه رو کی به ژله اضافه کنیم که نبره؟

اگه از شیر یا خامه توی ژله استفاده میکنید حتما این مواد با ژله هم دما باشن. تا نبرن. باید خامه رو هم در ظرف جداگونه حتما بزنید و بعد اضافه کنید.

سوال 5: چرا ژله بستنی م دو رنگ میشه و بستنی ته نشین میشه؟

برای اضافه کردن بستنی به ژله ، حتما باید بستنی رو قبلش از فریزر در بیارین تا ذوب بشه و به دمای محیط برسه و بعد کاملا بزنید تا یکدست بشه ، بعد به ژله اضافه کنید ، بهتره از مخلوط کن استفاده کنید تا مطمئن بشین که کاملا مخلوط شده  وته نشین نمیشه

دقت کنید که اگه ذوب نشه و تفاوت دمایی با ژله داشته باشه ته نشین میشه

——————————————————-

اگر سوالی دارید در بخش نظرات مطرح کنید تا پاسخ بدیم…

——————————————————–

آموزش انواع ژله مجلسی و تزیینات ژله را اینجا ببینید

فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب را اینجا بخوانید

نوشته شده توسط هفت گنج- اختصاصی

www.7ganj.ir

کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به 7گنج مجاز نیست.

6 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • باسلام خواستم بدونم در دومین مرحله درست کردن ژله بستنی وقتی بستنی را اضاف میکنیم چه تایمی باید دریخچال بماند تا رنگ ژله بعدی رااضاف نمود(باسپاس)

  • سلاام. من تا حالا دو مدل دسر ترکیبی با قالب سیلیکونی درست کردم. ژله و کرم هلویی، ژله و کرم خامه ای. در هر دو مدل، ژله سر قالب موند و کرم جدا شد. برای دسرهای ترکیبی چه قالبی مناسبتره؟

  • ژله بستنی ی طعم ترش ناخوشایند میگیره.دلیلش چیه؟وبایدچکارکنم ک خوشطعم بشه؟

  • ژل تزریقی درست کردم اماموقع برگردوندن گل چسبید ب ته ظرف….وخراب شد..شکلش.گفتید ته ظرف بایدچرب کنم.ایا موقع خوردن ژله طعم روغن نمیده؟

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی