بیماری ها سلامت

65 غذای نامناسب در دوران سرماخوردگی یا آنفولانزا

تقویم فارسی اندروید

آیا دچار بیماری سرماخوردگی یا آنفولانزا شده اید می خواهید هرچه زودتر از آن خلاص شوید؟ در این مقاله می آموزید که چه غذاها و نوشیدنی هایی را باید در دوران ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا کنار بگذارید.

سرماخوردگی یا آنفولانزا

اگر همان لحظه که احساس سرماخوردگی یا آنفولانزا دارید بلافاصله به یک سوپ مرغ متوسل می شوید، تنها نیستید. در حالی که منکر مزایای خاص برخی از غذاها نیستیم اما متأسفانه خوردن چیزهای مناسب تنها نیمی از مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا است که باید سریعتر بهبود یابد. اگر می خواهید مطمئن شوید که در کمترین زمان به حالت عادی خود می رسید، انواع غذاها و نوشیدنی ها نیز وجود دارد که باید از آنها اجتناب کنید.

حتی غذاهایی که به طور معمول سالم هستند، مانند برخی از انواع ماهی ها و چند نوع سبزیجات تازه هم ممکن است بهترین انتخاب در هنگام آبریزش بینی شما به نظر نرسد یا وقتی که می خواهید سرفه را قطع کنید. اگر واقعاً می خواهید اطمینان حاصل کنید که برای خلاص شدن از شر سرماخوردگی یا آنفولانزا همه تلاش خود را انجام می دهید، به خواندن لیست هر وعده غذایی، نوشیدنی و میان وعده ای که باید از آنها اجتناب کنید ادامه دهید.

سرماخوردگی

1. آب نبات و اسمارتیز

عجیب نیست که آب نبات سرشار از شکر است که یکی از مهمترین مواردی است که می خواهید برای سلامتی بهتر از آن اجتناب کنید، خصوصاً در مواقعی که بیمار هستید. متخصصین تغذیه مواد شیرین را به عنوان دسته اول مواد غذایی به حساب می آورند که به مشتریان توصیه می کنند هنگام بیماری از آن اجتناب کنند. شکر باعث التهاب می شود و این امر با تضعیف گلبول های سفید باعث کاهش ایمنی می شود. این سلول ها مسئول مبارزه با عفونت هستند. آب نبات را کنار بگذارید تا مطمئن شوید سلول های مبارزه کننده بیماری با ظرفیت کامل  خودکار می کنند.

2. توت فرنگی

اگر فکر می کنید این میوه غذای مطمئنی در هنگام بیماری است، دوباره فکر کنید. توت فرنگی آزاد کننده های هیستامین است که می تواند در احتقان نقش داشته باشد. مخاط مجهز به هیستامین می تواند احساس ناراحتی در بینی و ناحیه سینوس شما ایجاد کند، بنابراین تا زمانی که حالتان بهتر نشده به سراغ میوه های دیگر بروید.

3. شیر

شیر یکی دیگر از غذاهایی است که وقتی احساس می کنید به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا شده اید باید از آن دوری کنید. لبنیات می تواند موقتاً مخاط را غلیظ کند که باعث می شود مواد آلرژی زای مضر مدت بیشتری در سیستم شما بمانند. به طور خاص نشان داده شده است که شیر کامل، تولید مخاط را تحریک می کند که برعکس آنچه در هنگام بیماری می خواهید، است.

4. پنیر

پنیر در بسیاری از موارد برای غذاهای راحت نقش اصلی را بازی می کند اما هیچ چیز تسکینی در مورد اثرات لبنیات پرچرب بر سیستم ایمنی بدن شما در هنگام بیماری وجود ندارد. جولی آپتون پزشک متخصص بر اهمیت پرهیز از غذاهای التهاب آور تأکید می کند، زیرا آنها می توانند پاسخ سیستم ایمنی بدن شما را کاهش دهند. لبنیات پرچرب، مانند اکثر گزینه های پنیر، در لیست غذاهایی است که پس از مصرف باعث التهاب می شود.

آنفولانزا

5. بستنی

هنگام سرماخوردگی یا آنفولانزا برای تسکین گلودرد به بستنی روی نیاورید. فقط ممکن است شما را بیشتر بیمار کند. بیشتر بستنی ها با لبنیات پر چرب درست می شوند، به این معنی که سرشار از چربی اشباع محرک التهاب است. علاوه بر این، این مواد شیرین دارای مقدار زیادی قند، ماده دیگری است که شناخته شده است که باعث افزایش التهاب می شود. وقتی سعی می کنید سیستم ایمنی بدن خود را با ظرفیت کامل حفظ کنید، به این گزینه فکر نکنید.

6. ماست

وقتی در حال مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا هستید ممکن است بخواهید این غذای اصلی را از خود دور نگه دارید. ماریا زاماریپا پزشک متخصص تکرار می کند که جلوگیری از مصرف لبنیات ممکن است بهترین حرکت در هنگام بیماری باشد. زاماریپا توضیح می دهد: “لبنیات ممکن است تولید بلغم را در افراد خاص بدتر یا غلیظ تر کند. بلغم مخاطی است که بافت های ما را می پوشاند و به عنوان یک مانع محافظتی عمل می کند. با این حال، در طی یک بیماری، تولید مخاط بدن ما بیش از حد می شود”.

7. قهوه

ممکن است قهوه هنگامی که از آنفولانزا خسته شده اید، یک امر ضروری به نظر برسد اما اگر می خواهید سریع بهتر شوید، باید سعی کنید آن را کنار بگذارید. به گفته ربکا لوئیس، متخصص تغذیه ثبت شده در HelloFresh، قهوه بدن را کم آب کرده و می تواند درد عضلات را بدتر کند. لوئیس می گوید: “سیستم ایمنی بدن هنگامی که بدن به خوبی آبرسانی شود، به بهترین وجه کار می کند. از آنجا که کافئین موجود در قهوه ادرار آور است، باعث می شود شما زیادی ادرار کنید. همراه با علائم استفراغ و اسهال، کافئین فقط باعث کمبود آب بدن می شود.” .

8. غذاهای بیرون بر چینی حاوی مونو سدیم گلوتامات

اگر به سرماخوردگی و آنفولانزا دچار شده اید و سر درد دارید از غذای چینی استفاده نکنید. شواهد زیادی وجود دارد که مونو سدیم گلوتامات توانایی ایجاد سردرد را بر اساس چندین مطالعه دارد. اگر سر شما از قبل درد می کند یا مستعد میگرن هستید، حتماً تا حد ممکن از این افزودنی خودداری کنید.

9. نان

اگر حتی حساسیت بسیار کمی به گلوتن دارید، از مصرف نان در شرایط سرماخوردگی یا آنفولانزا خودداری کنید. حتی کسانی که حساسیت جزئی به گلوتن دارند نیز می توانند این مشکل را بعد از خوردن گندم تجربه کنند. از آنجا که التهاب اغلب می تواند منجر به افزایش تولید مخاط شود، بهتر است تا بهبودی گلوتن را کنار بگذارید.

ویروس کرونا

10. فلفل چیلی

حداقل تا زمانی که حالتان بهتر شود، مصرف این ادویه را کم کنید. لوئیس غذاهای پرادویه مانند فلفل قرمز را به عنوان مواردی که باید در هنگام بیماری از آنها اجتناب کنید، ذکر کرده است، به خصوص اگر آبریزش بینی یکی از علائم شما باشد. وی توضیح می دهد: “کپسایسین موجود در فلفل قرمز موجب تحریک در مجرای بینی شده و باعث تولید بیشتر مخاط می شود.”

11. پاپایا

این میوه گرمسیری یکی دیگر از محصولات با قدرت آزاد کنندگی هیستامین قوی است. هیستامین توانایی ایجاد تورم در مجاری بینی شما را دارد و منجر به احساس گرفتگی می شود. از خوردن پاپایا تا زمانی که سینوس های شما پاک نشده و احساس گرفتگی می کنید، خودداری کنید.

12. موز

موز دارای فواید باورنکردنی برای سلامتی است اما بهتر است هنگام سلامتی از آن لذت ببرید. این میوه می تواند باعث ترشح هیستامین شود، همان چیزی است که شما می خواهید هنگام بیمار از آن جلوگیری کنید. علاوه بر این، موز دارای مقدار زیادی قند است که می تواند منجر به التهاب و کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن شما در برابر بیماری سرماخوردگی یا آنفولانزا شود. پس از بهبود، قطعاً باید موز را دوباره در رژیم روزانه خود بگنجانید.

13. گوشت قرمز

از استیک صرف نظر کنید، به خصوص اگر با تهوع یا مشکلات گوارشی روبرو هستید. ربکا کرکنبوش پزشک متخصص توصیه می کند اگر معده شما را اذیت می کند، غذاهای پرچرب را کنار بگذارید. از آنجا که گوشت قرمز به طور کلی محتوای چربی بیشتری نسبت به سایر انواع پروتئین دارد، ممکن است بهترین انتخاب برای روزهای بیماری نباشد.

14. پیتزا

هر سه مولفه اصلی پیتزا توانایی تشدید علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا را دارد، بنابراین ترکیب همه آنها کابوس است. محتوای بالای چربی اشباع شده در پنیر می تواند باعث التهاب شود، همچنین خمیر آن در صورت داشتن هر نوع حساسیت به گلوتن می تواند باعث التهاب شود. گوجه فرنگی هم از آزاد کننده های هیستامین شناخته شده است، به این معنی که سس پیتزا باعث احساس گرفتگی بیشتر می شود.

تغذیه سالم

15. تن ماهی

مسمومیت با جیوه کمترین نگرانی شما در هنگام مصرف ماهی تن در هنگام بیماری است. ماهی به ویژه از نظر هیستامین زیاد است که می تواند التهاب را افزایش دهد و در احتقان سینوس نقش داشته باشد. برای اطمینان از اینکه نفس راحت بکشید، قبل از اینکه غذای مورد علاقه خود را سفارش دهید صبر کنید تا مجاری بینی تان تخلیه شود.

16. بادام زمینی

بادام زمینی یکی از رایج ترین مواد حساسیت زای غذایی است و همچنین محرک بالقوه ای برای ترشح عمده هیستامین است. حتی اگر به طور مرتب این حبوبات را مصرف می کنید، خوردن بادام زمینی در هنگام بیماری ممکن است منجر به افزایش التهاب و گرفتگی بینی شود.

17. ماکارونی

کربوهیدرات های تصفیه شده مانند ماکارونی تهیه شده با آرد غنی شده، یک رژیم غذایی مفید نیستند، به ویژه در مواقعی که بیمار هستید. آپتون در لیست خود کربوهیدرات های ساده را به عنوان یک گروه غذایی که در هنگام بیماری باید از آنها اجتناب شود، ذکر کرده است. کربوهیدرات های ساده مانند شکر توانایی افزایش التهاب و تضعیف پاسخ سیستم ایمنی بدن شما به بیماری را دارند.

18. شکلات

رنه فیسک توضیح می دهد غذاهایی که سرشار از قند تصفیه شده هستند، مانند شکلات، می توانند تولید مخمر در بدن شما را افزایش دهند که منجر به رشد بیش از حد باکتری ها می شود. علاوه بر این، بیشتر شکلات ها دارای مقادیر زیادی چربی اشباع هستند که به افزایش التهاب و تشدید علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا مشهور است.

19. کوکی و کلوچه

هنگامی که با سرماخوردگی یا آنفولانزا مبارزه می کنید به هیولای شیرینی تبدیل نشوید، مگر اینکه بخواهید علائم خود را بدتر کنید. کوکی ها پر از شکر هستند که منجر به التهاب می شوند و شما را در معرض بیماری قرار می دهند. اگر رژیم غذایی ضعیف و غنی از قند اضافی داشته باشید، مستعد بیماری به طور مکرر خواهید بود.

تغذیه و بیماری

20. شیرینی های بدون قند

به نظر می رسد انتخاب نسخه های بدون قند شیرینی های مورد علاقه تان راهی خوب برای کاهش التهاب باشد اما در واقعیت ممکن است این وضعیت را بدتر کنید. ما قبلاً در مورد آسیب این شیرین کننده های تقلبی به سیستم ایمنی بدن شما بحث کردیم. قندهای مصنوعی سطح باکتری های سالم را در روده ما کاهش می دهد و منجر به کاهش تعداد ترکیبات ضد التهابی می شود که بدن شما تولید می کند.

21. پنیر بلوچیز

از پنیر به طور کل دور بمانید، به خصوص اگر با مشکلات سر یا سینوس روبرو هستید. طبق گفته های بنیاد ملی سردرد، پنیر آبی یا بلوچیز سرشار از تیرامین است، ترکیبی که عمدتاً در غذاهای قدیمی یافت می شود و امکان ایجاد سردرد و میگرن را به دنبال دارد.

22. هات داگ

چند دلیل وجود دارد که در هنگام بیماری باید از این گزینه مورد علاقه خود خودداری کنید. زاماریپا توصیه می کند مصرف تمام غذاهای شور را که می توانند بدن شما را بی آب کرده و در نتیجه علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا را بدتر کنند، قطع کنید. علاوه بر این، یک مطالعه منتشر شده در مجله The Lancet نشان می دهد که نیتریت ها، ترکیبی که در هات داگ ها یافت می شود، ممکن است باعث ایجاد سردرد در بزرگسالان سالم شود.

23. بیکن

بهتر است این غذای محبوب وعده صبحانه را نخورید، این بیشتر به دلیل زیاد بودن محتوای سدیم آن است. زاماریپا می گوید نمک بیش از حد می تواند منجر به کم آبی بدن در هنگام بیماری شود. نمک بیش از حد باعث می شود مایعات از سلول های شما به جریان خون منتقل شود و سلول های شما کم آب شود که می تواند علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا را بدتر یا طولانی تر کند. وی به طور خاص به فرار از گوشت های فرآوری شده مانند بیکن و همچنین فست فود و سوپ های نمکی اشاره می کند.

24. پپرونی

یکی از دلایل مناسب نبودن پیتزا به عنوان یک ماده غذایی در دوره بیماری و ختی بدتر شدنش این است که پپرونی را به آن اضافه کنید. گوشت فرآوری شده دارای نیترات ها منجر به سردرد شده و همچنین سدیم اضافی ممکن است باعث کم آبی بدن شود. علاوه بر این، پپرونی دارای چربی اشباع شده زیادی است که باعث افزایش التهاب در بدن می شود.

تغذیه و بیماری

25. میگو

وقتی که بیمار هستید، از میگو خداحافظی کنید، به خصوص اگر می خواهید از تحریک سینوس خود جلوگیری کنید. میگو و بیشتر صدف های دریایی حاوی ترکیباتی هستند که باعث ترشح هیستامین می شوند و احساس گرفتگی را تشدید می کنند.

26. سوسیس

هر چقدر عاشق افراطی هم باشید، شاید بهتر باشد تا زمان بهبودی برای خوردن سوسیس و کالباس صبر کنید. ترکیب چربی اشباع و سدیم هنگامی که به پاسخ های التهابی می رسد واقعاً مضحک است. افزودن نیتریت ها به معنای احتمال سردرد بعد از مصرف است که اگر از قبل هم بیمار باشید، احساس بدتری خواهد داشت.

27. نوشیدنی انرژی زا

شما باید هنگام بیماری استراحت کنید، نه اینکه سعی کنید با کمک نوشیدنی های انرژی زا حاوی کافئین انرژی بیشتری به دست آورید. الیزا پزشک متخصص توصیه می کند هنگام بیماری سرماخوردگی یا آنفولانزا از مصرف الکل و کافئین خودداری کنید. وی می گوید: “کافئین بیش از حد می تواند سیستم ایمنی بدن را مختل کند، در حالی که شما برای تأمین هیدراتاسیون مطلوب، تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع بیماری به واقع به میزان زیادی مایعات نیاز دارید.” بسیاری از نوشیدنی های انرژی زا همچنین دارای مقدار زیادی قند هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن را مختل کنند.

28. چیپس سیب زمینی

چیپس سیب زمینی هرگز غذایی نیست که شما باید آن را کنار بگذارید اما ممکن است بخواهید در شرایطی که بیمار هستید بیشتر احتیاط کنید. در خوردن هر نوع غذای ترد هنگام بیماری احتیاط کنید، خصوصاً اگر در بلعیدن مشکل دارید زیرا باعث تحریک گلو می شود. چیپس سیب زمینی همچنین دارای مقدار زیادی سدیم است که می تواند به کمبود آب کمک کرده و علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا را بدتر کند.

29. گرانولا

این میان وعده یکی دیگر از مواردی است که باید در نظر داشته باشید از آن اجتناب کنید، به خصوص اگر گلویتان شما را آزار دهد. قطعات تیز می توانند ساینده و ناراحت کننده باشند، به خصوص اگر قبلاً هم در بلع مشکل داشتید. به علاوه، بسیاری از گرانولاها حاوی قند زیادی هستند که می تواند منجر به التهاب و ناراحتی سینوس شود.

تغذیه هنگام بیماری

30. گردو

گردو به طور معمول یک افزودنی سالم برای رژیم غذایی شما است اما ممکن است بخواهید در هنگام بیماری درمورد آنها تجدیدنظر کنید. آجیل های ترد نه تنها توانایی تحریک گلودرد را دارند، بلکه حاوی مقادیر زیادی هیستامین هستند. به منظور جلوگیری از تحریک مجاری بینی، بهتر است گردوها را کنار بگذارید تا علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا در شما تسکین یابد.

31. سرکه

غذاهای تخمیری و چاشنی هایی مانند سرکه نیز دارای مقادیر بالایی از هیستامین هستند که باعث می شود در هنگام بیماری آنها گزینه ای کمتر مفید باشند. از آنجا که هیستامین توانایی تورم مجاری بینی و اغراق در احساس گرفتگی را دارد، بهتر است تا زمان برطرف شدن علائم از مصرف غذاهای غنی از هیستامین خودداری کنید.

32. پنیر بز

این پنیر نرم را که معروف است برای آزاد سازی هیستامین در بدن است از خود دور نگه دارید. تجمع هیستامین می تواند باعث سردرد، خارش و برافروختگی پوست شود که همگی در شرایطی که بیمار هستید خیلی ایده آل نیست.

33. دوغ

این ماده ترش که طعم متمایزی دارد، همان چیزی است که به عنوان ماده غذایی سرشار از هیستامین مضر عمل می کند. محصولات لبنی تخمیر شده دارای سطح هیستامین بالایی هستند که این به معنی افزایش احتمالی التهاب و حتی آبریزش بینی است.

34. سیب زمینی سرخ کرده

دلایل مختلفی وجود دارد که باید آنها را از خود جدا کنید، مخصوصاً وقتی بیمار هستید. آپتون به بیماران خود توصیه می کند که هنگام بیماری از سیب زمینی سرخ کرده دور باشند. این به دلیل توانایی آن برای ایجاد التهاب است. علاوه بر این، اگر معده شما ناراحت است، مصرف چیزی چرب راه خوبی نیست. به گفته لوئیس هضم غذاهای پرچرب به طور قابل توجهی طولانی تر می شود و بنابراین معده ما خیلی حساس تر می شود و این می تواند منجر به ریفلاکس اسید و استفراغ شود.

تغذیه هنگام بیماری

35. نوشابه

ممکن است فکر کنید نوشیدن نوشابه بهترین راه برای تسکین معده است اما مانع سیستم ایمنی بدن شما می شود. دکتر لوئیزا پتره، نوشابه را به عنوان یکی از بدترین غذاهایی که در هنگام بیماری مصرف می کنید، نامگذاری می کند و علت اصلی آن قند زیاد است. او می گوید التهاب با غذاها و نوشیدنی های مملو از قند افزایش می یابد. در واقع گلبول های سفید خون شما را که از مبارزان عفونت بدن هستند، ضعیف می کند. از آنجا که سیستم ایمنی بدن شما در این مدت ضعیف است، شما مدت بیشتری بیمار خواهید بود.

36. مافین یا کیک فنجانی

مافین سرشار از کربوهیدرات تصفیه شده و قند است، دو موردی که بهتر است در هنگام بیماری تا حد امکان از آنها اجتناب کنید. دکتر پتره تصدیق می کند که بسیاری از افراد هنگام بیماری هوس این نوع غذاها را می کنند اما تأکید می کند که افراط در مصرف آنها ممکن است زمان بهبودی شما را طولانی کند. وی نتیجه گیری می کند که این کربوهیدرات های تصفیه شده به سرعت به قند تجزیه می شوند و بنابراین توانایی بدن شما را برای مقابله با عفونت کاهش می دهند. اینها سطح التهاب را افزایش داده و بهبودی شما را به شدت کند می کنند.

37. سیتان (گوشت گندم)

این جایگزین گوشت تقریباً کاملاً از گلوتن ساخته شده است که در صورت داشتن هر نوع حساسیت به این پروتئین گندم، می تواند بسیار برایتان مشکل ساز شود. در صورت داشتن مشکل در هضم، گلوتن می تواند باعث التهاب و افزایش تولید مخاط شود. آن را ایمن مصرف کنید و از سیتان دور شوید تا وقتی که ببینید دیگر گرفتگی ندارید.

38. میلک شیک

یک شیک خامه ای ممکن است به نظر کاملاً نوستالژیک و خوشمزه باشد اما این یک غذای مفید نیست، خصوصاً اگر سیستم ایمنی بدن شما از قبل با عفونت دست و پنجه نرم می کند. دکتر پتره می گوید بستنی بدترین گزینه است زیرا ترکیبی از چربی، شکر و لبنیات است که باعث افزایش استرس و التهاب در سیستم ایمنی بدن می شود که قبلاً به خطر افتاده است. از آنجا که بستنی در بیشتر میلک شیک ها به عنوان ماده اصلی وجود دارد، بهتر است در مواقعی که بیمار هستید از مصرف آنها خودداری کنید.

39. سس سویا

دقیقاً مانند سرکه، سویا سس هم چاشنی ای است که باید در هنگام بیماری خود تا حد امکان از آن اجتناب کنید. این ماده حاوی مقدار قابل توجهی هیستامین به دلیل تخمیر موجود در تولید آن است. علاوه بر این، سس سویا دارای مقادیر زیادی سدیم است که شما را در معرض کمبود آب بدن به صورت بسیار آسیب پذیری می کند به ویژه هنگامی که از قبل بیمار هستید.

غذای نامناسب

40. زردآلوی خشک

اگر اشتیاق به زردآلو دارید، حداقل هنگام مبارزه با بیماری، به نسخه تازه آن پایبند باشید. میوه های خشک سطح هیستامین بسیار بالاتری دارند که باعث تحریک مجاری بینی شما شده و به طور بالقوه باعث سردرد می شوند. همچنین میوه کامل از آب بیشتری نسبت به میوه خشک برخوردار است که در صورت بیمار بودن و تمایل به کم آبی بدن یک امتیاز مثبت محسوب می شود.

41. آناناس

آناناس یکی دیگر از میوه های گرمسیری است که بهتر است تا بهبودی کامل از آن اجتناب کنید. این میوه زرد رنگ دارای مقادیر زیادی هیستامین است، ترکیبی که ممکن است برخی از تحریک کننده ترین علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا را در شما بدتر کند. علاوه بر این، آناناس حاوی اسید اسکوربیک است که ممکن است گلودرد یا خارش گلو را تحریک کند.

42. صدف خوراکی

صدف ممکن است برای خواص دارویی اش شناخته شده باشد اما هنگام درمان سرماخوردگی قدرت کمی دارد. در حقیقت، صدف ممکن است علائم سرماخوردگی شما را بدتر کند زیرا ترکیبی دارد که باعث تولید هیستامین در بدن می شود. هیستامین پتانسیل بدتر شدن آبریزش بینی را دارد، بنابراین تا زمانی که سینوس ها به حد بالایی نرسد، از مصرف آنها خودداری کنید.

43. جنین گندم

در حالی که این قسمت از گیاه گندم حاوی بیشترین مواد مغذی و ویتامین است، همچنین دارای بالاترین سطح هیستامین است. از آنجا که این ترکیب می تواند علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا مانند آبریزش بینی و احتقان را بدتر کند، بهتر است در حالی که بیمار هستید از جنین گندم اجتناب کنید.

44. ماهی آنچوی

این ماهی ها ممکن است کوچک باشند اما از آزاد کننده های هیستامین هستند، این خبر بدی است در هنگام گرفتگی هوا و تلاش برای جلوگیری از آبریزش بینی. حتی بدتر از آن، یکی از محبوب ترین راه های خوردن آنچوی در دنیا روی پیتزا است که یکی از بدترین غذاهایی است که می توانید در هنگام بیماری بخورید. بین پنیر عامل التهاب و سس گوجه فرنگی آزاد کننده هیستامین، آخرین موردی که شما نیاز دارید یکی دیگر از منابع اصلی هیستامین به عنوان یک ماده افزودنی است.

45. ماهی ساردین

ماهی کوچک دیگر با دوز عمده هیستامین، ساردین است که باید در هنگام مواجهه با گرفتگی سینوس و آبریزش بینی از آن اجتناب کنید. طبق گفته های آژانس غذایی نیو ساوت ولز، ساردین دارای مقادیر زیادی هیستیدین است که می تواند در حضور باکتری های خاص و در تمام مدت تخمیر به هیستامین تبدیل شود.

46. ماهی خال مخالی

ماهی خال مخالی نوع دیگری از ماهی است که در هنگام بیماری یا تلاش برای کاهش سطح هیستامین دریافتی باید از آن صرف نظر کنید. آکادمی آلرژی و آسم آمریکا، ماهی خال مخالی را به عنوان یکی از انواع ماهی هایی که به احتمال زیاد باعث سمیت هیستامین می شود، فهرست می کند.

47. شاه ماهی (هرینگ)

حتی به فکر انتخاب شاه ماهی دودی برای وعده غذایی بعدی نباشید. طبق داده های آکادمی آسم و ایمنی شناسی آلرژی آمریکا شاه ماهی، ماهی دیگری است که توانایی ایجاد سمیت هیستامین را دارد. انواع دودی آن حاوی مقادیر بیشتری سدیم است که یکی دیگر از مهمترین موارد منفی در هنگام بیماری و زمانی که بدن در معرض کمبود آب بدن است می باشد.

48. آووکادو

تا زمانی که سینوس های شما پاک نشود، متاسفانه این میوه چرب که سرشار از هیستامین است نباید مصرف شود به این معنی که مصرف مقادیر زیادی نان تست و آووکادو می تواند آبریزش بینی را حتی بدتر کند. علاوه بر این، ممکن است در صورت ناراحتی معده هضم محتوای پرچرب آن سخت باشد.

49. بادمجان

بادمجان یکی از سبزیجات به ظاهر معصوم است که با راز کثیفی همراه است: دارای محتوای هیستامین فوق العاده زیاد می باشد. در نتیجه، مصرف بادمجان می تواند مجاری بینی شما را متورم کرده و احساس گرفتگی را تشدید کند. هر کاری انجام می دهید، از خوردن بادمجان هنگام بیماری خودداری کنید زیرا مطمئناً افزودن پنیر و نان هم به آن باعث التهاب می شود.

بیماری ویروسی

50. اسفناج

اسفناج یک غذای فوق العاده است که سرشار از آهن، ویتامین c، ویتامین k و هیستامین است. متأسفانه برای همه دوستداران اسفناج، هنگامی که با گرفتگی سینوس و آبریزش بینی دست و پنجه نرم می کنید، مصرف این سبزی سبز برگ ممنوع است.

51. بادام هندی

این آجیل ها به طور معمول یک میان وعده عالی هستند اما ممکن است بهتر باشد هنگام بیماری از آنها استفاده نکنید. بادام هندی دارای سطح بالایی از هیستامین است که وقتی با بیشتر علائم سرماخوردگی روبرو می شوید چیز مفیدی نیست. علاوه بر این، کرکنبوش به مراجعانش هشدار می دهد که از خوردن آجیل هنگام گلودرد خودداری کنند زیرا قطعات دندانه دار ممکن است ساینده و تحریک کننده باشند.

52. خرما

هنگامی که احساس می کنید بیمار هستید، خرما به ویژه خرمای خشک شده را کنار بگذارید. خرما خشک به دلیل فرآیند حفظ آن، سطح بالاتری از هیستامین دارد. خرما همچنین بالاترین میزان قند را در بین میوه ها دارد که وقتی بدن شما با عفونت دست و پنجه نرم می کند، مسئله بزرگی است. به گفته میمخا، قند باعث التهاب می شود که گلبول های سفید خون بدن را ضعیف می کند و شما را بیشتر مستعد بیماری می کند.

53. خرچنگ دریایی

این غذای محبوب دریایی وقتی که می خواهید برای حداکثر مصونیت غذا بخورید، مفید نیست. به عنوان بخشی از خانواده صدف، خرچنگ نیز آزاد کننده های قوی هیستامین است و در حالی که به طور کلی جوشانده می شود، دنده های کنار آن که همراه آنها باشد غالباً از کربوهیدرات های ساده و چربی اشباع سرشار است که هر دو باعث التهاب می شوند.

54. انجیر

انجیر معمولاً یک روش سالم برای افزودن ویتامین ها و مواد معدنی اضافی به رژیم غذایی است، اما در هنگام بیماری بهتر است از مصرف آنها خودداری کنید. به خصوص انجیر خشک حاوی مقادیر زیادی هیستامین است که می تواند برخی از تحریک کننده ترین علائم سرماخوردگی مانند آبریزش بینی یا سردرد را بدتر کند.

بیماری ویروسی

55. آلو خشک

آلوهای خشک به عنوان یک درمان برای یبوست شناخته شده اند اما اگر با هر بیماری جسمی دیگری روبرو هستید بهتر است که آلو خشک را از رژیم خود خارج کنید. آنها دارای سطح بالایی از هیستامین هستند که می تواند بینی شما را بیشتر تحریک کرده و باعث ایجاد ناراحتی بیشتری در رابطه با سرماخوردگی یا آنفولانزا شود.

56. پیاز سرخ شده

اگر فکر می کنید غرق شدن در برخی از غذاهای سرخ شده مورد علاقه خود باعث می شود هنگام بیماری احساس بهتری داشته باشید، وقت آن است که تجدید نظر کنید. دکتر ادیسون دی ملو می گوید غذاهای چرب باعث التهاب می شوند و بنابراین سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کنند. مصرف آنها را تا زمانی که بهبودی کامل پیدا کنید، کنار بگذارید.

57. مرغ سوخاری

آنها ممکن است غذای مورد علاقه شما باشند اما مطمئناً مرغ سرخ شده یکی از گزینه های اصلی بدن شما برای مبارزه با عفونت نیست. به گفته میمخا، هضم چربی بیشتر از کربوهیدرات ها یا پروتئین طول می کشد و هنگامی که از مشکلاتی مانند ناراحتی معده رنج می برید، تجزیه آن دشوار است. حتی اگر احساس تهوع نکنید، گفته شده است که غذاهای چرب مانند غذاهای سوخاری باعث التهاب می شوند که سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف می کند.

58. کیک

هر کس یک تکه کیک تولد خوب را دوست دارد، اما شما باید جشن ها و شیرینی ها را کنار نگه دارید تا زمانی که حالتان بهتر شود. کیمزال می گوید چیزی که به بیمارانم توصیه می کنم هنگام بیماری از آن دور بمانند، قند اضافی و کربوهیدرات تصفیه شده است. کیک ها با مقدار زیادی آرد سفید و شکر تهیه می شوند ، و بدترین و بدترین و بدتر را فراهم می کنند.

59. دونات و پیراشکی

اگر به دنبال راهی هستید که کیک را حتی التهابی تر و بالقوه مضر برای سیستم ایمنی بدن شما فراهم کند، به دنبال پیراشکی و دونات باشید. دونات ها سرشار از قند و کربوهیدرات های تصفیه شده هستند. اگر این به اندازه کافی بد نیست، سرخ کردن عمیق خمیر یک تن چربی اضافه می کند که بیشتر به التهاب کمک می کند.

ویروس

60. کره

از کره دور شوید، خصوصاً وقتی بیمار هستید. کره سرشار از چربی اشباع است که باعث افزایش التهاب و مانع فعالیت سیستم ایمنی بدن می شود. علاوه بر این، طبق گفته دکتر دو ملو، لبنیات می تواند مخاط دستگاه تنفسی فوقانی شما را غلیظ کند، این آخرین چیزی است که شما در هنگام بیماری می خواهید.

61. غلات صبحانه شیرین (کورن فلکس)

غلات های صبحانه سرشار از قند و کربوهیدرات تصفیه شده هستند که هر دو التهاب دارند و باعث می شوند برای مدت طولانی تری احساس بدتری داشته باشید. هنگامی که شیر را روی آن ریختید، لبنیات غلیظ کننده مخاط را به مخلوط اضافه می کنید که به نفع سینوس ها نخواهد بود.

62. آب میوه

وقت آن است که این افسانه جاودانه را متوقف کنیم که نوشیدن آب میوه در هنگام بیماری به طریقی جادویی به بهبودی شما کمک می کند. اگرچه بیشتر آب میوه ها حاوی مقادیر کافی ویتامین C تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند اما همچنین مملو از قند است که باعث التهاب و ضعف واکنش سیستم ایمنی بدن شما می شود. اگر واقعاً هوس یک لیوان آب میوه می کنید، سعی کنید آن را با آب رقیق کنید تا مقدار قند مصرفی شما کاهش یابد.

63. همبرگر

همانطور که قبلاً توضیح دادیم، گوشت قرمز می تواند با ایجاد تجمع بیش از حد مخاط، گرفتگی را بدتر کند. اگر این به اندازه کافی بد نیست، بسیاری از همبرگرها سرخ شده و این باعث افزایش محتوای چربی التهاب آنها می شود. سرانجام، با ساندویچ همبرگر بین یک نان تهیه شده با آرد سفید، التهاب بیشتری ایجاد می شود زیرا نان به سرعت در بدن شما شکسته می شود.

64. شهد آگاو

گرچه ممکن است آگاو شیرین کننده سالم تری نسبت به شکر باشد اما در مصرف زیاد این مواد، به خصوص در مواقع مریضی، اصلاً چیز سالمی نیست. دکتر بس برگر توضیح می دهد در حالی که بیمار هستید، قند پاسخ ایمنی شما را کاهش می دهد و توانایی بدن شما را برای مبارزه با عفونت کم می کند. از آنجا که آگاو در واقع قند است تا زمانی که احساس خستگی می کنید باید از مصرف آن اجتناب کنید.

سرماخوردگی یا آنفولانزا

65. کراکر

ممکن است در لحظه وسوسه شوید که به یک جعبه دست پیدا کنید و کمی احساس خوشی کنید اما این بهترین حرکت نیست. بیشتر کراکرها با آرد تصفیه شده ساخته می شوند، به این معنی که هنگام هضم آنها به سرعت به شکر تبدیل می شوند. برگر می گوید قند اثر سیستم ایمنی بدن شما را کاهش می دهد. در نتیجه، بهتر است کربوهیدرات های ساده را کنار بگذارید، به خصوص هنگامی که سیستم ایمنی بدن شما از قبل مختل شده است.

منبع:

eatthis

7 دیدگاه

  • چقدر بی ادبانه کامنت گذاشتید، همون سگ هم میدونه وقتی مریضه نباید سمت بستنی و چیزای شیرین بره، سوپ بخورید و غذاهای پختنی نه سرخ کردنی، ۵ روز سخته تحمل نخوردن این چیزها؟؟

    • پس شما که سرماخوردگی میگیرید گوه سگ می خورید؟

    • تخم مرغ آب پز ب تعداد ۵ عدد روزانه
      زرده هاشو کامل بخورید…
      آب نمک قرقره کنید
      تا می تونید آب ولرم بخورید
      دوش آب گرم
      لیمو و عسل
      لیمو شیرین و پرتغال و آلمادان زاتدان هم بخورید

7 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی