دوران بهبودي کمي زمان بر است و در اين مدت فرد دچار کم آبي مي شود و احساس ضعف و خستگي مي کند؛ به ويژه زماني که مي خواهد کارهاي فيزيکي يا ذهني انجام دهد. بنابراين بايد تمام ويتامين هاي لازم و مواد مغذي از دست رفته جبران شود تا فرد بتواند سلامت خود را به دست بياورد...
دوران بهبودي کمي زمان بر است و در اين مدت فرد دچار کم آبي مي شود و احساس ضعف و خستگي مي کند؛ به ويژه زماني که مي خواهد کارهاي فيزيکي يا ذهني انجام دهد. بنابراين بايد تمام ويتامين هاي لازم و مواد مغذي از دست رفته جبران شود تا فرد بتواند سلامت خود را به دست بياورد.
به گزارش سايت «MSN» اين امر به خصوص پس از يک بيماري ويروسي يا عفونت باکتريايي اهميت بيشتري دارد زيرا سيستم دفاعي بدن مجبور است سخت تر کار کند.
علاوه بر آن آنتي بيوتيک قوي که فرد بايد مصرف کند باعث ضعيف شدن بدن نيز مي شود. اما مواد غذايي که باعث بهبودي سريع پس از يک بيماري مي شود به شرح زير است:
انگور
اين ميوه با افزايش گلبول هاي قرمز، انرژي مورد نياز بدن را تأمين مي کند.
سيب
اين ميوه غني از ويتامين C و B کمپلکس است و انرژي بدن را تأمين مي کند و مانع از خستگي مي شود.
موز
ميوه اي پرانرژي و غني از منيزيم، پتاسيم و مواد مغذي ديگر است. اين ميوه سرشار از قند طبيعي مانند ساکارز، گلوکز و فروکتوز است.
خواص و مضرات كامل موز را در اينجا بخوانيد
هندوانه
غني از ويتامين C است و ۹۰درصد آن را آب تشکيل مي دهد بنابراين از بي آبي بدن پيشگيري مي کند و ميزان انرژي بدن را افزايش مي دهد.
انبه
از آنجا که هيچ ميوه اي به اندازه انبه انرژي زا نيست به آن لقب پادشاه ميوه ها را داده اند. اين ميوه استوايي غني از فولات، کلسيم، فسفر، روي، پتاسيم، ويتامين C و B کمپلکس است.
مغز ميوه و ميوه هاي خشک
بادام، بادام هندي، بادام زميني، کشمش، خرما و … انرژي مورد نياز بدن را تأمين مي کند. بنابراين روزي يک مشت از آن را مصرف کنيد.
ساير مطالب خواص مواد غذايي را در اينجا بخوانيد
منبع: روزنامه خراسان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه