آموزش طرز تهیه پوآچا سوجوک پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان شیر(ولرم)
1 لیوان آب(ولرم)
1 لیوان روغن مایع
2 عدد سفیده تخم مرغ(زرده ها روی پوآچا زده میشود)
1 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
3/4 یک پاکت خمیر مایه تر(یا 2 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر نرمی به دست هورید حتی خمیر کمی شل باشد و حالت چسبندگی داشته باشد خوب است (آرد در آخر و کم کم ریخته میشود) روی خمیر را بپوشانید و1 ساعت استراحت بدید . سپس از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده و داخل خمیر هر چیزی که دوست دارید بذارید(در فیلم سوجوک که نوعی فرآورده گوشتی شبیه سوسیس است و پنیر پنیزا گذاشته شده) . سپس خمیر را بسته در سینی فر بچینید(طرفی که بسته شده رو به پایین باشد) اگر به دست می چسبد دستتان را کمی چرب کنید . 20 دقیقه در سینی استراحت بدید و زرده تخم مرغ را با 1 قاشق مرباخوری ماست هم بزنید و روی پوآچا بزنید و در فر 180 درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. نوش جان
بازهم ازکلمه فیلم استفاده شده ولی فیلمی نیست حداقل نوشته حارواصلاح کنید انگارهمه کپی پیست شده