آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا سوجوک پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا سوجوک پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 لیوان شیر(ولرم)
1 لیوان آب(ولرم)
1 لیوان روغن مایع
2 عدد سفیده تخم مرغ(زرده ها روی پوآچا زده میشود)
1 قاشق مرباخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
3/4 یک پاکت خمیر مایه تر(یا 2 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
آرد به مقدار لازم

طرز تهیه

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر نرمی به دست هورید حتی خمیر کمی شل باشد و حالت چسبندگی داشته باشد خوب است (آرد در آخر و کم کم ریخته میشود) روی خمیر را بپوشانید و1 ساعت استراحت بدید . سپس از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده و داخل خمیر هر چیزی که دوست دارید بذارید(در فیلم سوجوک که نوعی فرآورده گوشتی شبیه سوسیس است و پنیر پنیزا گذاشته شده) . سپس خمیر را بسته در سینی فر بچینید(طرفی که بسته شده رو به پایین باشد) اگر به دست می چسبد دستتان را کمی چرب کنید . 20 دقیقه در سینی استراحت بدید و زرده تخم مرغ را با 1 قاشق مرباخوری ماست هم بزنید و روی پوآچا بزنید و در فر 180 درجه تا زمانی که سرخ شود بپزید. نوش جان
طرز تهیه پوآچا سوجوک پنیری

یک دیدگاه

  • بازهم ازکلمه فیلم استفاده شده ولی فیلمی نیست حداقل نوشته حارواصلاح کنید انگارهمه کپی پیست شده

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی