قارچ يكي از موادي است كه نگهداري اش به مراتب سخت تر از مواد غذايي ديگر است. اگه قارچ ها را چند روز در يخچال بگذاريد سياه ميشوند ، اگر به صورت خام در فريز بگذاريد هم همينطور...
قارچ يكي از موادي است كه نگهداري اش به مراتب سخت تر از مواد غذايي ديگر است. اگه قارچ ها را چند روز در يخچال بگذاريد سياه ميشوند ، اگر به صورت خام در فريز بگذاريد هم همينطور…
در ادامه يك روش عالي را آموزش مي دهيم كه ميتوانيد به راحتي قارچ را فريز كنيد و براي حداقل يكي دو ماه استفاده كنيد. با ما همراه شويد …
قارچ ها را شسته و خرد كنيد
در يك قابلمه آب ريخته و بگذاريد بجوشد.
قارچ ها را در آب جوش ريخته و اجازه بدهيد حدود 10 دقيقه بجوشند
بعد از 10 دقيقه قارچ ها را آبكش كنيد و بلافاصله در آب سرد بريزيد و مجددا به آنآب سرد اضافه كنيد تا شوك ببينند
سپس دوباره آبكش كنيد و اجازه بدهيد تا آب آن كاملا برود
حالا مي توانيد به اندازه دلخواه بسته بندي كرده و در فريزر نگهداري كنيد.
خواص و مضرات قارچ را اينجا بخوانيد
طرز تهيه كتلت قارچ را اينجا بخوانيد
ساير مطالب نگهداري مواد غذايي را اينجا بخوانيد
جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
نوشته شده توسط گروه ۷ گنج
www.7ganj.ir
خیلی خوب بود
سلام چه جوری بامیه فریز کنم
قارچ سیاه نمیشه تو این روش؟؟؟ لازم نیس آبلیمو اضافه كنیم؟؟
یادش رفت .بگوید آبلیمو باید ریخت . و ده دقیقه خیلی زیاد است , 4 دقیقه بعد از جوشیدن آب قابلمه ، فوقش 5 دقیقه
مهم آب یخش است که 10 دقیقه بزار آب یخ بره تو جونشون .
خیلی خوب بود انجام دادم ….والا قارچ بگیری کیلو ۴۴۰۰ت.روش خوبی بود سپاس.۲۴/۷/۹۷.
کیلو ۴۴۰۰ ت ؟؟؟!!!
این قیمت مال چند سال پیشه؟
عالی بود
انجامش دادم خیلی خوب شد
سلام این روش خیلی عالی بود.سپاس?
خواصش از بین نمیره اینجوری؟
من نمیدونم چرا مجرد شدم که بیام دنبال قارچ فریز شده بگردم 🙁
ولیییی روش خیلی خوبی بود 🙂
سلام این آموزش برای من بسیار مفید واقع شد.
سپاس
سپاس از آموزش
فقط یه سوال؛ وقتی بعد از جوشیدن قارچها اونا رو آبکش کردیم، و ریختیم توی آب سرد
مجددا تو همون آب سرد، باید بهشون آب سرد اضافه کرد؟
متوجه منظورتون نشدم
بله تا به آن شک آب سرد وارد شود.
نه دیگه . بعد از آب کش , بریز توی آب یخ . یخ یخ یخ
بیگ لایک
عالی بود و بی نظیر