اسرار خانه داري سبك زندگي مطالب اختصاصي نگهداري مواد غذايي

آموزش روش فريز كردن قارچ + تصاوير مراحل

قارچ يكي از موادي است كه نگهداري اش به مراتب سخت تر از مواد غذايي ديگر است. اگه قارچ ها را چند روز در يخچال بگذاريد سياه ميشوند ، اگر به صورت خام در فريز بگذاريد هم همينطور...

قارچ يكي از موادي است كه نگهداري اش به مراتب سخت تر از مواد غذايي ديگر است. اگه قارچ ها را چند روز در يخچال بگذاريد سياه ميشوند ، اگر به صورت خام در فريز بگذاريد هم همينطور…

در ادامه يك روش عالي را آموزش مي دهيم كه ميتوانيد به راحتي قارچ را فريز كنيد و براي حداقل يكي دو ماه استفاده كنيد. با ما همراه شويد …

قارچ ها را شسته و خرد كنيد

روش فريز كردن قارچ
روش فريز كردن قارچ

در يك قابلمه آب ريخته و بگذاريد بجوشد.

قارچ ها را در آب جوش ريخته و اجازه بدهيد حدود 10 دقيقه بجوشند

روش فريز كردن قارچ
روش فريز كردن قارچ

بعد از 10 دقيقه قارچ ها را آبكش كنيد و بلافاصله در آب سرد بريزيد و مجددا به آنآب سرد اضافه كنيد تا شوك ببينند

روش فريز كردن قارچ
نحوه فريز كردن قارچ

سپس دوباره آبكش كنيد و اجازه بدهيد تا آب آن كاملا برود

روش فريز كردن قارچ
مراحل فريز كردن قارچ

حالا مي توانيد به اندازه دلخواه بسته بندي كرده و در فريزر نگهداري كنيد.

روش فريز كردن قارچ
نحوه فريز كردن قارچ

خواص و مضرات قارچ را اينجا بخوانيد

طرز تهيه كتلت قارچ را اينجا بخوانيد

ساير مطالب نگهداري مواد غذايي را اينجا بخوانيد

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

نوشته شده توسط گروه ۷ گنج 

www.7ganj.ir

 

11 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی