براي اينكه بتوانيد ژله اي را در مجالس و ميهماني ها سرو كنيد بايد اندكي به آن جلا دهيد و از حالت سادگي در آوريد. با ما همراه باشيد تا با نكات ساده و در عين حال اساسي تزيين ژله آشنا شويد…
مواد لازم
پودر ژله آلوئه ورا: به تعداد لازم
پودر ژله در رنگ دلخواه: به تعداد لازم
آب: به میزان لازم
چند نوع میوه برای تزئین
روش تهیه
برای درست کردن ژله ای که بتوان در آن میوه های مختلف قرار داد و این میوه ها کاملاً مشخص شود باید از پودر ژله آلوئه ورا استفاده نمود.
در ابتدا باید نصف پودر ژله آلوئه ورا را در نصف لیوان آب حل نمود و در قالب مورد نظر بریزیم و در یخچال قرار دهیم تا به اندازه سفیده تخم مرغ سفت شود، سپس آنرا از یخچال خارج نموده و میوه دلخواهمان را وسط ژله جا می دهیم و مجدداً در یخچال می گذاریم تا ژله کامل بگیرد.
حالا مابقی پودر ژله آلوئه ورا را آماده کرده و روی میوه ها می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم.
به این ترتیب میوه ها در وسط ژله شیشه ای قرار می گیرند و جلوه خاصی پیدا میکنند و البته می توانیم برای طبقه بعدی ژله، از رنگی که تقریباً همرنگ میوه باشد استفاده کنیم تا نمای بهتری بگیرد.
نوش جان…
پیشنهادات ما:
فوت و فن های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
طرز تهيه يك نوع ژله مجلسي بسيار شيك به شكل كيك
مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر
آشنایی با خواص و مضرات ژله ، ژلاتین و پاستیل
طرز تهيه ژله به شكل كيك با تزيين ميوه
نوشته شده توسط گروه هفت گنج
www.7ganj.ir
ممنون خیلی عالی بود…………..
🙂 🙂
ممنون از لطفتون bahar عزيز…
سلام خیلی خوب بود ولی اگر بهتر توضیح می دادید خیلی بهتر می شد