بیماری ها سلامت

کمردرد و مقابله با آن

تقویم فارسی اندروید

کمردرد و مقابله با آن

کمر درد یکی از شایع ترین و دردهایی است که این روزها گریبان گیر همه ی افراد در همه ی سنین می شود. این دردها گاهی به خاطر درد عضلات پشتی، مشکل رباط ها یا ساییدگی و پارگی آن ها پیش می آید. بسیاری از ما کمردرد را تجربه می کنیم اما معمولا این دردها گذری و سطحی بوده و به زودی درمان می شوند. به همین علت در بسیاری موارد جدی نیستند. اما زمانی که کمردرد شما تا حدود شش ماه طول بکشد به این معنی است که یک مشکل جدید دارید و باید به فکر درمان آن باشید. افراد زیادی در هنگام کمردرد به سراغ مسکن ها می روند و این ممکن است شما را خواب آلود کند و از انجام کارهای تان جلوگیری کند همچنین این مسکن ها تنها درد را برطرف می کنند درحالی که عامل اصلی هنوز پابرجاست. . حتی خواب زیاد می تواند این درد را در شما بدتر کند. به علاوه بی حرکت ماندن در مدت طولانی می تواند عضلات شما را ضعیف کرده و شما را به کمردرد مبتلا کند. بهترین راه برای جلوگیری از کمردرد حفظ تحرک و فعالیت کافی برای خود است تا عضلات شما قوی مانده و دچار درد و مشکل نشوند.

حتی شاید جالب باشد بدانید که وضعیت روحی شما نیز در درمان کمردرد تان موثر است. محققان معتقدند کسانی که روحیه ی بهتری دارند زودتر به دنبال درمان می روند نسبت به کسانی که افسرده باشند. در زمینه ی درمان کمردرد به کارهایی مثل طب سوزنی، کلاس های ورزشی، ماساژ یا ترکیبی از این ها توصیه می شود.

کمردرد ناشی از نشستن های طولانی پشت میز کار

دانشمندان معتقدند که نشستن های طولانی پشت میز به خصوص در افراد شاغل دلیل شایعی برای کمردردهای افراد است. آن ها معتقدند اگر هر 30 دقیقه تنها یک یا دو دقیقه راه بروید دیگر دچار این درد ها نشده و عضلات تان می توانند استراحت کنند. در ادامه عوامی که می توانند در افزایش یا بهبود کمردرد شما موثر باشند گفته شده است:

  • وضعیت صندلی
  • موقعیت مانیتور
  • ارتفاع صندلی
  • موقعیت صفحه کلید
  • موقعیت موس

باید صندلی خود را به گونه ای تنظیم کنید که شما را مجبور به خم شدن روی میز کارتان نکند. به علاوه نشیمنگاه صندلی شما باید کمی شیب داشته باشد تا ران و زانوهای تان رو به پایین تنظیم شده و به کمرتان فشار کمتری وارد شود. صفحه نمایش باید دقیقا پیش روی شما باشد و موس با یک زاویه ی مناسب نسبت بدن شما تنظیم شود. به علاوه پشتی صندلی باید راحت باشد تا اگر خواستید تکیه کنید یک وضعیت ایده آل برای تان فراهم کند.

به طور منظم استراحت کنید

نشستن حتی اگر استاندار هم باشد باز هم شما نیاز به استراحت و تغییر وضعیت بدنی خود دارید. سعی کنید هر 30 دقیقه وضعیت بدنی خود را عوض کنید تا برای مدتی عضلات شما از حالت انقباض درآمده و آزاد شوند.

 

سایر مطالب مرتبط جهت مطالعه :

دلایل کمردرد و روش درمان کمردرد

راه های درمان کمردرد

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی