آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاسه ایزومالت

آموزش طرز تهیه کاسه ایزومالت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

1-مواد رو در قابلمه روی حرارت قرار میدیم به جز رنگ با حرارت متوسط بجوشه تا دمای ۱۵۳ درجه سانتی گراد.

2-اگر دماسنج مایعات ندارید مثل من نوک قاشق از مواد رو در بشقابی بریزید و بکشید باید سریع مثل نبات سفت بشه و کاملا جامد به این غلظت که رسید رنگ مورد نظر یا رنگ های مورد نظر یک قطره از نوع مایع اضافه کرده و می ریزیم برای جلوگیری از شکرک با استفاده از یک برس خیس به اطراف ظرف بکشید.

3-روی بادکنک ها یی که با آب سردکمی پر کردیم . بدون این که هوایی داخلش باشه . بادکنک گره زده و روی یک استکان دهانه باریک گذاشته ایم

4-آروم مواد داغ روتوی یه ظرف آب خنک میزنیم و یک بار فقط می ریزیم و میزاریم کاملا سرد بشه

5-بعد بادکنک رو از پایین سوراخ کوچکی زده و بعد از خارج شدن آب با ملایمت از آبنبات رنگیمون جدا میکنیم .
طرز تهیه کاسه ایزومالت

تقویم فارسی اندروید

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • پس مواد اولیش کو؟جالبه یه طرزتهیه فقط بدون مواد؟چیستانه بایدحدس زد؟؟؟؟؟؟
    این چه وضعیه اصلارسیدگی ندارید؛جوابم نمیدید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی