آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر زردآلو و شير

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه دسر زردآلو و شير . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شير ………………. 4 ليوان
شکر ……………… 1 ليوان
آرد ……………….. 2 قاشق سوپ خوري
نشاسته ………….. 2 قاشق سوپ خوري
کره ……………….. 2 قاشق سوپ خوري
وانيل …………….. 1 قاشق چاي خوري

مواد لازم لايه ي زردآلو:
زردآلو …………….. 300 گرم
نشاسته …………… 2 قاشق سوپ خوري پر
شکر ………………. نصف ليوان

طرز تهیه

شير، شکر، آرد و نشاسته را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا به نقطه ي جوش برسد سپس کره و وانيل را اضافه کرده و روي شعله ي اجاق چند دقيقه ي ديگر به هم زدن ادامه مي دهيم سپس از روي شعله بر مي داريم و در ظرف هاي دسر طوري مي ريزيم که به اندازه ي دو بند انگشت از سر ظرف خالي باشد سپس اجازه مي دهيم دسرها خنک شوند. براي تهيه ي سس زردآلو، هسته ي زردآلوها را جدا کرده و گوشت زردآلوها را در ميکسر کاملا ميکس مي کنيم و با نشاسته و شکر در ظرفي ريخته و خوب هم مي زنيم و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا به جوش آيد، در همين حالت چند دقيقه ي ديگر هم مي زنيم تا قوام مناسب پيدا کند سپس اجازه مي دهيم کمي خنک شود و بعد درون ظرف هاي دسر و روي لايه ي شيري مي ريزبم و به مدت 4 ساعت دريخچال قرار مي دهيم.
طرز تهیه دسر زردآلو و شير

تقویم فارسی اندروید

یک دیدگاه

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی