آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهیه خورش آلو قیصی به سبك شمالي + نكات مهم

این بار یكی از خوش طعم ترين غذاهاي استان گيلان به عنوان خورش آلو قیصی كه طعم لذیذی دارد برای شما عزیزان آماده كرده ایم. اين خورش را ميتوانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان آماده كنيد...

این بار یكی از خوش طعم ترين غذاهاي استان گيلان به عنوان خورش آلو قیصی كه طعم لذیذی دارد برای شما عزیزان آماده كرده ایم. اين خورش را ميتوانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان آماده كنيد…

آلو قيصي - 7ganj.ir

مواد اولیه : ( براي 4- 5 نفر )

سينه مرغ …………………………..یك عدد ( خرد شده)
پیاز ………………………………….5 عدد متوسط
كشمش پلويي ……………………. به ميزان دلخواه
شكر……………………………….. یك قاشق سوپخوری ( اختياري)
رب انار يا آلوچه …………………….   يك قاشق مرباخوري ( بسته به ترشي رب اين مقدار كم و زياد ميشود)
زعفران ……………………………..یك قاشق سوپخوری (اختياري – حل شده)
آلو…………………………………..100گرم
قیصی………………………………200گرم
روغن………………………………..به میزان لازم
رب گوجه فرنگی……………………1 قاشق غذاخوري سر خالي
نمك و فلفل ………………………..به میزان لازم
زردچوبه……………………………..به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را جداگانه با يك عدد پياز خرد شده در اندكي روغن تفت ميدهيم  و سپس به آن آب اضافه ميكنيم تا بپزد.

آلو ها را ده دقیقه خیس میکنیم و بعد میشوریم تا تميز شوند و بعد قیسی ها رو هم شسته و کنار میذاریم تا آبشون بره ….

پيازها را خرد كرده و پياز داغ تهيه ميكنيم.

وقتي پياز داغ آماده شد ، آلو  وقيصي را نيز به آن اضافه كرده و تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم.

وقتي مرغ پخت ( قبل از اينكه كامل بپزد و شروع به له شدن كند ) مخلوط پياز داغ  و آلو و قيصي را به آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم با شعله كم بپزند.

در اين مرحله زردچوبه ، زعفران، رب گوجه‌فرنگی ، رب انار يا آلوچه ، كمی نمك و فلفل اضافه كرده، در آن را بسته و اجازه ميدهيم طعم ها به خورد هم رفته و خورشت جا بيفتد.

در نهايت خورشت را مزه كنيد و در صورت تمايل يك قاشق شكر به آن اضافه كنيد.

وقتي خورش جا افتاد شعله را خاموش ميكنيم در پايان كار  كشمش ها را در اندكي روغن خيلي سريع تفت داده و هنگام سرو غذا روي خورش مي ريزيم.


نكات مهم 

1- اگر مقدار پياز در اين غذا كمتر باشد آن عطر و طعم فوق العاده و بي نظرش را نخواهد داشت.

2- اگر غذا به واسطه وجود رب انار يا آلوچه ترش و شكر طعم ملس و ترش و شيرين دارد،  اگر دوست داريد طعم غذا شيرين باشد مي توانيد رب انار اضافه نكنيد.

3- در صورتي كه ديابت داريد شكر را حذف كنيد.

4- اگر رب انار ترش نداريد، ميتوانيد از رب انار شيرين استفاده كنيد و شكر را نيز حذف كنيد.

5- اين خورش نبايد زياد آبكي باشد

6- در صورت تمايل ميتوانيد از گوشت اردك يا بوقلمون نيز در اين خورش استفاده كنيد.

 

نوش جان ….

طرز تهیه انواع غذای گیلانی را اینجا بخوانید

طرز تهیه انواع غذای محلی را اینجا بخوانید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصی

www.7ganj.ir

کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به هفت گنج مجاز نیست.

2 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • مرسی ک توضیح دادی.من بچه شمالم و ازین غذا خوشم نمیاد نمیدونم برا چی شمالیا اینو درست میکنن!

    • توشمالي نيستي بس بهترين وخوشمزه ترين غذا خورشت الوقيضي طرزتهيه اش هم متفاوته بايد يه حرفه اي درست كنه تا اون طعم بي نظيرش از زير زبونت نره هركس نميتونه بدليل اينكه اين غذا رنگ ولعاب و ترش وشيرين بودنش پياز سرخ شده اش و زعفرانش بايد ميزان لازم باشه كم باشه بدرد نميخوره

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی