آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بيسکويت شکلاتي

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلاتي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ي هم دما با اتاق ……….. 150 گرم
روغن مايع ………………… 1 فنجان
تخم مرغ …………………… 1 عدد
شکر ………………………. 1 ليوان
نشاسته ……………………. 3 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر ………………… 1 قاشق مرباخوري
آرد ………………………… 3 ليوان
شکلات صبحانه ……………… به مقدار لازم

طرز تهیه

کره ي نرم، روغن مايع، تخم_مرغ و شکر را در ظرفي خوب با هم مخلوط مي کنيم، مخلوط آرد، نشاسته و بيکينگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم تا خمير نرم و لطيفي حاصل شود که به دست نمي چسبد. خمير را روي يک کاغذ روغني گذاشته و يک کاغذ روغني ديگر هم روي خمير مي گذاريم و به وسيله ي وردنه از روي کاغذ روغني، خمير را به ارتفاع نيم سانتي متر پهن مي کنيم و با قالب بيسکويت مورد نظر، خمير را قالب مي زنيم و روي سطح نصف خمير بيسکويت ها، با استفاده از يک خلال دندان، سوراخ هايي ايجاد مي کنيم. تمام خميرها را در سيني فر که از قبل درون آن کاغذ روغني انداخته ايم، مي چينيم و سيني فر را به مدت 20 دقيقه در فري که از قبل با دماي 175 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم تا بيسکويت ها پخته و کمي طلايي شود سپس از فر خارج کرده و بعد از اين که بيسکويت ها کاملا خنک شد، سطح بيسکويت هاي ساده را با شکلات صبحانه پوشانده و بيسکويت هاي سوراخ دار را روي آن ها بر مي گردانيم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه بيسکويت شکلاتي

تقویم فارسی اندروید

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی