آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه پيراشكي قارچ و گوشت مخصوص در ساندويچ ساز + نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پيراشكي قارچ و گوشت مخصوص و بسيار خوشمزه در ساندويچ ساز را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه پيراشكي قارچ و گوشت مخصوص و بسيار خوشمزه در ساندويچ ساز را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. اين پيراشكي هاي خوشمزه را در كمتر از يك ساعت ميتوانيد تهيه و نوش جان كنيد. با ما همراه شويد…

پيراشكي قارچ و گوشت در ساندويچ ساز
پيراشكي قارچ و گوشت در ساندويچ ساز

مواد لازم داخل پيراشكي:

  • گوشت چرخ کرده………………………..200 گرم
  • پیاز………………………………………1 عدد
  • فلفل دلمه اي…………………………… نصف فلفل
  • نمک و فلفل …………………………….به میزان لازم
  • قارچ……………………………………..200 گرم
  • پنير پيتزا ………………………………. در صورت تمايل به ميزان لازم

 مواد لازم برای خمیر:

  •  تخم مرغ……………………………..2 عدد
  • روغن………………………………….نصف پیمانه
  •  شير…………………………………1 ليوان
  •  بکینگ پودر ………………………….1 قاشق مربا خوری
  •  آرد……………………………………1 پیمانه
  • نمک…………………………………..نصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

طرز تهيه مواد مياني :

اول پیاز را داخل ماهيتابه ريخته و تفت ميدهيم . سپس فلفل دلمه و گوشت چرخ كرده را به همراه نمك و فلفل نيز به آن اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم.

در ظرف جداگانه قارچ هاي خرد شده را با اندكي روغن با حرارت بالا تفت ميدهيم .

وقتي قارچ ها اندكي سرخ شد و آب آن كاملا خشك شد به مواد اضافه ميكنيم و با هم مخلوط ميكنيم.

طرز تهیه خمیر :

تخم مرغ ها را در يك كاسه گود بريزيد و با همزن برقي يا چنگال هم بزنيد.

روغن را اضافه كنيد و دوباره هم بزیند.

شیر را هم بریزید و سپس بكينگ پودر و آرد را اضافه کنید.

دقت كنيد كه آرد را كم كم به مواد اضافه كنيد .

نکته1:  اگر تا قبل از اینکه تمام آرد رو بریزید، متوجه شدید که مقدار خمیر کم است، می توانید همانجا تخم مرغ و کمی شیر و روغن اضافه کنید .

نكته 2 : اين خمير احتياجي به استراحت ندارد.

مرحله آخر:

ساندويچ ساز را روشن كنيد تا داغ شود.

یک قاشق غذاخوری از خمیر را کف قالب ساندویچ ساز بریزید و با قاشق در قالب پخش کنید.

پنير پيتزا را روي خمير ريخته و یک قاشق مربا خوری از مواد گوشتی را روی آن بگذارید

دوباره روي آن پنير پيتزا بريزيد و با نصف قاشق دیگر از مواد خمیر روی گوشت را بپوشانید.

نكته 3: ميتوانيد به جاي استفاده از شير در خمير از نصف پيمانه ماست هم استفاده كنيد.

نكته 4: توجه داشته باشید خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست برشته نمی شود و خوردن آن مخصوصا براي بچه ها لذت بخش تر خواهد بود.

نكته 5: قبل از ريختن مواد داخل ساندويچ ساز كف آن را چرب كنيد تا خمير به دستگاه نچسبد.

نوش جان…

نوشته شده توسط گروه 7 گنج – اختصاصي 7 گنج

www.7ganj.ir

*** كپي برداري بدون لينك فعال به 7 گنج مجاز نمي باشد.

3 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی