آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه همبرگر مخصوص خانگي + نكات مهم

اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه عاشق همبرگر هستيد توصيه ميكنم حتما ما را همراهي كرده و طرز تهيه اين غذاي فوق العاده خوشمزه و البته سالم و بهداشتي را فرا گيريد ...

اگر شما هم جزو افرادي هستيد كه عاشق همبرگر هستيد توصيه ميكنم حتما ما را همراهي كرده و طرز تهيه اين غذاي فوق العاده خوشمزه و البته سالم و بهداشتي را فرا گيريد …

همبرگر - 7ganj.ir

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم
  •  آرد سوخاری به مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:

  • این دستور به جرات بهترین و کامل ترین دستور برای همبرگر میباشد ، با این دستورالعمل شما لذت تهیه خوشمزه ترین و خوش بافت ترین همبرگر را تجربه خواهید نمود.
  • ابتدا گوشت را خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، سیر و پیاز ( ریز رنده کنید و اب ان را بگیرید ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.
  • گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند ، بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.
  • برای بدست اوردن مقدار دقیق ارد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری ارد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و ابدار و در عین حال خوبی دارد پس ارد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
  • گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره  ای در اورید ، دایره های اماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

نكات مهم

  • میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از انها استفاده کنید.
  • در صورت امکان همبرگر را روی زغال یا كباب‌پز تهیه كنید. اگر آن را سرخ می‌كنید، تابه را فقط چرب كنید. 
  • بعد از سرخ كردن هر سری همبرگر، تابه را با حوله كاغذی پاك كنید تا چربی‌های سوخته پاك شود. 
  •  هرگز حرارت را زیاد نكنید، چون دور همبرگرها سرخ شده و مركز آن خام می‌ماند و گوشت باد می‌كند. 
  •  هرگز حرارت را خیلی كم نكنید، چون همبرگر آب می‌اندازد. 
  • اگر در بافت برگر از پنیر استفاده می‌كنید، آن را زود به زود برگردانید. 
  •  اگر روی همبرگرتان از پنیر استفاده می‌كنید، پس از اینكه آماده شد آن را برگردانید، سپس ورقه پنیر تست یا چدار را كه به دمای محیط رسید روی آن قرار داده و پس از یك دقیقه آن را داخل نان بگذارید.
  •  می‌توانید نان را نصف كرده و هرقسمت را از داخل روی گریل یا در تابه كمی سرخ كنید. 
  • همیشه مخلفات برگر را در قسمت بالای نان قرار دهید. 

 

گردآوري: گروه هفت گنج

تقویم فارسی اندروید

3 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • با توجه به اینکه توی مواد همبرگر تخم مرغ و پیاز هست اگر داخل فریزر نگهداریم فاسد نمیشود؟ چه مدت میتونیم همبرگر را داخل فریزر نگهداریم؟

  • اشتباه بزرگ شما همان ورزدادن زیاد همبرگر است. حرفه ای ها هیچوقت همبرگر را زیاد ورز نمی دهند چون باعث باز شدن پروتئین های آن و بعد سفت وچقر شدن آن می شود. همبرگرسازهای حرفه ای حتی وقتی می خواهند مواد را مخلوط کنند دستهای خود را در آب یخ فرو می کنند یا ظرف همبرگر را روی مخلوط آب یخ می گذازند تا گرم نشود و چربی های آن آب نشود. این دستور را از جای دیگری کپی کرده اید حد اقل رفرنس می دادید.

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی