آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه حلوا مجلسي زعفراني به همراه نكات مهم

با همراه شويد در هفت گنج تا با طرز تهيه حلواي مجلسي زعفراني خوشمزه و خوشرنگ آشنا شويد...

با همراه شويد در هفت گنج تا با طرز تهيه حلواي مجلسي زعفراني خوشمزه و خوشرنگ آشنا شويد…

حلوا - 7ganj.ir

مواد لازم:

  • آرد سفید : ۲ لیوان
  • شکر :   یک لیوان
  • آب :  یک و نیم لیوان
  • روغن مایع:  نصف لیوان
  • كره:  100 گرم
  • گلاب: يك چهارم ليوان
  • زعفران آب كرده:  يك چهارم ليوان
  • مغز هل سابيده:  در صورت تمايل مقداري

طرز تهیه :

 

  • ابتدا شربت رو درست ميکنیم . برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه .
  • آرد رو روی حرارت ملایم تفت می دیم تا بوی خامی اون بره و رنگش تغيير كنه . تقریبا”۴۰-۳۰ دقیقه طول می کشه . در اين مدت بايد مرتب آردها را به هم بزنيد تا نسوزد.
  • روغن و کره رو اضافه می کنیم و مجددا” تفت می دهيم تا رنگش قهوه ای کمرنگ شود.
  • از روی حرارت بر می داریم و شربت رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم . اگه آرد بصورت گلوله گلوله بود و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شه .
  • در اين مرحله گلاب و مغز هل را نيز به حلوا اضافه ميكنيم
  • تقریبا” ۱۰-۵ دقیقه طول می کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه . اگه حلواتون باز هم شل بود می تونید ۳-۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه .

نكات مهم:

 

  • اگه از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت بصورت یکنواخت پخش می شه و بهتره .
  • می توانید از آرد برنج يا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش اینه که رنگش تیره تر می شه در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگي كمتري پيدا ميكند و رنگش اندكي روشن تر ميشود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن كمي تيره تر ميشود.
  • اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه كنيم در اثر حرارت زياد عطر آن از بين مي رود.
  • اگر آرد را به اندازه كافي تفت ندهيد و روغن و كره را زود به آن اضافه كنيد رنگ حلوا روشنتر ميشود و در صورتي كه بيشتر تفت دهيد رنگ آن مايل به قهوه اي ميشود.
  • دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده ميكنيد بايد در هنگان تفت دادن آرد بيشتر هم بزنيد چون آرد گندم خاصيت چسبندگي داشته و به هم مي چسبد و در صورتيكه مدام هم نزنيد گلوله گلوله ميشود. در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار اینطور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند

نوش جان ….

پيشنهاد ما:

مشاهده مجموعه مدلهاي تزيين حلوا

 

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي

www.7ganj.ir

40 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

  • سلام من طبق دستور درست کردم خیلی عالی و خوشمزه شد همسرم خییلی خوشش اومد ممنونم.

  • سلام ببخشید خانم من حلوارو درست کرد خیلی عالیییییی بود فقط ی کم شبیه ژله شده بود لطفا راهنمایی کنید

  • سلام دوست عزیز ، میخوام برای سر مزار خواهر همسرم درست کنم ، فقط نمیدونم چقد مواد استفاده کنم تقریبا برای 40 نفر. ممنون میشم راهنمایم کنین تمام مواد چه میزان باید استفاده کنم .
    یک دنیا سپاس

  • من درست کردم اما ترسیدم بسوزه کم آرد را تفت دادم زرد شد . تیره دوست داشتم اما تجربه شد . سپاس

  • سلام خسته نباشید میشه لطفا بگید چشمهای تخم مرغای که تزیین شده رو بگید چی هستن ممنون

  • سلام
    من درست کردم. خیلی عالی شد. ممنون.
    راستی بعد از اینکه شربت رو اضافه کردیم باید روی گاز تفت بدیم یا نه باید از روی گاز برش داریم؟

    • این مورد که میگید بسته به سلیقه شما داره دوست عزیز

  • وااای من درست کردم عالی بود با اینکه بار اولم بود,
    خیلییییییی ممنونم,
    فقط رنگش زرد شد اگ تیره تر بود بهتر بود,
    در هر حال مچکررررررررم.

    • خواهش میکنم الهه عزیز ، نوش جان…برای تیره تر شدن رنگ حلوا باید آرد رو بیشتر بو بدید

  • من دقیقا طبق دستور درست کردم…عالی شد… فقط یه سوال اگه بخوام کلا از کره استفاده کنم مقدارشو چقدر باید بیشتر کنم که روغنش درست در بیاد؟؟

  • من طبق دستور درست کردم ولی افتضاح شد خیلی شل و آبکی و پر از روغن.اصلا شبیه حلوا نشد خیلی بد بود

    • دوست عزیز ، بعد از اضافه کردن شربت باید اجازه بدید تا شربت به خورد حلوا بره ، در مورد روغن هم این مقدار زیاد نیست مگر اینکه شما به روغن کم عادت داشته باشید که در اون صورت از مقدار روغن مایع کم کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی