آموزش طرز تهیه مرصع پلو یا جواهر پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۵ پیمانه
سینه کامل مرغ ۲ عدد
هویج رنده شده ۱ پیمانه
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
کشمش ۱ پیمانه
زرشک ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج را از قبل خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و به اندازه های کوچک برش میزنیم و در کمی روغن و نمک و یک عدد پیاز تفت میدیم تا رنگش تغییر کند بعد بهش زعفران و یک استکان آب اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میذاریم تا تکه های مرغ بپزند.
برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و بعد از جوشیدن برنج خیس خورده را داخلش میریزیم و میذاریم برنج بجوشه و به موقع آنرا آبکش می کنیم و میذاریم تا دم بکشه. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران مقداری تفت می دهیم. کشمش را هم در مقداری روغن تفت میدهیم و خلال بادام و پسته را هم جداگانه در مقداری روغن کمی تفت می دهیم. خلال هویج را با نصف فنجان آب مرغ میذاریم بپزه بعد بهش کمی روغن اضافه میکنیم و تفت میدیم. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و مقداری برنج را هم با زعفران مخلوط میکنیم وبه دلخواه مواد رو کنار هم میچینیم و تزئین میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه