آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه مرصع پلو یا جواهر پلو

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه مرصع پلو یا جواهر پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۵ پیمانه
سینه کامل مرغ ۲ عدد
هویج رنده شده ۱ پیمانه
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
کشمش ۱ پیمانه
زرشک ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج را از قبل خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و به اندازه های کوچک برش میزنیم و در کمی روغن و نمک و یک عدد پیاز تفت میدیم تا رنگش تغییر کند بعد بهش زعفران و یک استکان آب اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میذاریم تا تکه های مرغ بپزند.
برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و بعد از جوشیدن برنج خیس خورده را داخلش میریزیم و میذاریم برنج بجوشه و به موقع آنرا آبکش می کنیم و میذاریم تا دم بکشه. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران مقداری تفت می دهیم. کشمش را هم در مقداری روغن تفت میدهیم و خلال بادام و پسته را هم جداگانه در مقداری روغن کمی تفت می دهیم. خلال هویج را با نصف فنجان آب مرغ میذاریم بپزه بعد بهش کمی روغن اضافه میکنیم و تفت میدیم. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و مقداری برنج را هم با زعفران مخلوط میکنیم وبه دلخواه مواد رو کنار هم میچینیم و تزئین میکنیم
طرز تهیه مرصع پلو یا جواهر پلو

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی