آموزش طرز تهیه مانی پلو با مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مرغ چند تکه (ترجیحا سینه)
برنج ۴ پیمانه
لپه ۱ پیمانه
رشته پلویی ۱/۵ الی ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۱ پیمانه
زرشک یک چهارم پیمانه
پیاز یک عدد
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه بمقدار لازم
زعفران بمقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
اول تکه های مرغ رو با پیاز خرد شده و آب و نمک و زردچوبه بذارید بپزه بعد از اینکه پخت و آبش تموم شد مرغ پخته رو ریش ریش کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و بهش کمی زعفران و فلفل سیاه هم اضافه کنید و خوب تفت بدین.لپه رو از یکی دو ساعت قبل توی آب بذارید یکی دوبار آبش رو عوض کنید و دوباره روش آب بریزید و بپزید تا لپه نرم شود بعد آبکش کنید.برنج رو هم از چند ساعت قبل در آب و نمک بخیسانید.در قابلمه ای آب بریزید تا بجوشد بعد از اینکه جوشید برنج و لپه رو داخلش بریزید و در چند دقیقه آخر رشته پلویی خرد شده رو هم اضافه کنید و برنج و لپه و رشته رو بعد از پخت آبکش کنید و کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی لایه ای بذارید و مقداری از مخلوط برنج روش بریزید بعد مقداری گوشت و به همین ترتیب ادامه دهید،(من مقداری از گوشت رو برای تزئین نگه داشتم)،در آخر یکی دو قاشق زعفران رقیق شده روی پلو بریزید و دمکنی رو بذارید و اجازه بدین دم بکشه.
کشمشها رو بشورید و نیم ساعتی داخل آب جوش بذارید تا نرم بشه بعد آبکش کنید و داخل روغن سرخ کنید،زرشک رو هم کمی داخل آب بذارید بعد آبکش کنید وتفت دهید. بعد از اینکه برنج دم کشید مقداری از زرشک و کشمش رو باهاش مخلوط کنید ودر آخر مانی پلو رو توی دیس بکشید و با بقیه کشمش و زرشک و گوشت تزئین کنید.
مانی پلو رو با کوفته قلقلی و گوشت گوسفندی هم میشه درست کرد ولی من با مرغ دوست دارم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه