آموزش طرز تهیه سس فلفل تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگي ………… 2 کيلوگرم
فلفل سبز تند ………… 500 گرم
سير …………………… 4 حبه
روغن زيتون …………. 1 فنجان
نمک …………………… 1 قاشق غذاخوري پر
شکر …………………… 1 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
دم فلفل هاي سبز را جدا کرده و در ميکسر ريخته و ميکس مي کنيم. روغن زيتون را در ظرفي ريخته و روي شعله ي کم اجاق مي گذاريم و فلفل هاي سبز را اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم اما سرخ نمي کنيم. گوجه و سير را در ميکسر ريخته و ميکس مي کنيم و به فلفل ها اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم. نمک و شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم و تا خشک شدن آب گوجه فرنگي به هم زدن ادامه مي دهيم. بعد از خشک شدن آب گوجه، سس را داغ داغ در شيشه هاي تميز مورد نظر ريخته و درشان را مي بنديم و به صورت سر و ته از سمت در روي پارچه اي که بر روي سطح صاف پهن کرده ايم قرار مي دهيم و روي شيشه ها يک حوله مي اندازيم و تا خنک شدن شيشه ها صبر مي کنيم و سپس شيشه ها را در جايي به دور از آفتاب قرار مي دهيم. مي توانيم اين سس را به عنوان سس ماکاروني، سس پبتزا و سس روي نان و ساندويچ استفاده کنيم.
شيرينانه ي 1: هر چه شيشه هايي که سس را در آن مي ريزيم کوچک تر باشد، بهتر است.
شيرينانه ي 2: بعد از باز کردن در شيشه ي سس، بهتر است در مدت 3 تا 4 روز، سس را استفاده کنيم.
شيرينانه ي 3: براي بهتر شدن ظاهر سس، مي توانيم بعد از جوشيدن سس، آن را از صافي رد کنيم و دوباره بجوشانيم و بقيه ي مراحل را طي کنيم.
شيرينانه ي 4: براي بهتر شدن ظاهر سس، مي توانيم از فلفل قرمز تند به جاي فلفل سبز تند استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه