آموزش طرز تهیه بیسکویت فندقی شکلاتی بدون نیاز به فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد ذرت …………………………… 1 فنجان(چند مرتبه الک شده باشد)
آرد گندم ………………………….. 2 لیوان
کره ………………………………. 3 قاشق سوپ خوری پُر
شکلات تخته ای ……………………. 100 گرم(شکلات شیری)
خامه ……………………………… 1 فنجان
پودر شکر ………………………… یک و نیم لیوان
مغز فندق خرد شده ……………….. 1 لیوان
طرز تهیه
ابتدا کره را درتابه ی تفلونی ریخته و روی شعله ی کم اجاق ، قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد ذرت را به آن اضافه کرده و حدود 10 دقیقه، خوب تفت می دهیم و در هنگام تفت دادن، مدام، آرد را هم می زنیم سپس آرد گندم را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه ی دیگر تفت می دهیم و مدام هم می زنیم بعد پودر شکر و مغز فندق را نیز اضافه کرده و 5 دقیقه ی دیگر، همه ی مواد را مخلوط کرده و تفت می دهیم. در آخر خامه را به مواد اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه، مدام با سرعت بیش تری هم می زنیم و ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. کف یک سینی صاف بزرگ، کاغذ روغنی پهن می کنیم و مایه ی بیسکویت را روی کاغذ روغنی می ریزیم و به وسیله ی یک قاشق یا لیسک، مایه ی بیسکویت را به ضخامت دلخواه، روی کاغذ روغنی پهن کرده و روی آن را کاملا صاف می کنیم. شکلات تخته ای شیری را به روش بن_ماری ذوب کرده و سطح بیسکویت را کاملا با شکلات می پوشانیم. سینی را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بیسکویت و شکلات، سفت شود سپس از یخچال خارج کرده، برش می زنیم و سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه