آموزش طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ………………. 4 عدد
شیر …………………….. نصف فنجان
پنیر سفید سفت ………. 100 گرم
گوجه فرنگی ………….. 4 عدد کوچک
فلفل کاپیا ……………… 2 عدد
سیر …………………….. 1 حبه
ریحان تازه …………….. 3 تا 4 ساقه
روغن زیتون …………… 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ……………… نوک قاشق چای خوری
نمک …………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
تخم_مرغ ها و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا سبک شود سپس فلفل کاپیای خرد شده، پنیر سفید سفت مکعبی خرد شده، برگ های ریحان تازه ی ریز خرد شده، فلفل_سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. روغن_زیتون را در تابه ای که قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد یا هر ظرف یا قالب مناسب دیگری، می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و سیر ریز خرد شده را به همراه گوجه_فرنگی های چری که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم، به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را از تابه خارج کرده و مخلوط تخم_مرغی را به تابه اضافه می کنیم و درِ تابه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 5 تا 6 دقیقه، بپزد سپس اجاق را خاموش می کنیم. گوجه فرنگی ها را روی املتِ نیمه آماده می چینیم و تابه را به مدت 5 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیمw
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه