آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

آموزش طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ………………. 4 عدد
شیر …………………….. نصف فنجان
پنیر سفید سفت ………. 100 گرم
گوجه فرنگی ………….. 4 عدد کوچک
فلفل کاپیا ……………… 2 عدد
سیر …………………….. 1 حبه
ریحان تازه …………….. 3 تا 4 ساقه
روغن زیتون …………… 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ……………… نوک قاشق چای خوری
نمک …………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه

تخم_مرغ ها و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا سبک شود سپس فلفل کاپیای خرد شده، پنیر سفید سفت مکعبی خرد شده، برگ های ریحان تازه ی ریز خرد شده، فلفل_سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. روغن_زیتون را در تابه ای که قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد یا هر ظرف یا قالب مناسب دیگری، می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و سیر ریز خرد شده را به همراه گوجه_فرنگی های چری که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم، به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را از تابه خارج کرده و مخلوط تخم_مرغی را به تابه اضافه می کنیم و درِ تابه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 5 تا 6 دقیقه، بپزد سپس اجاق را خاموش می کنیم. گوجه فرنگی ها را روی املتِ نیمه آماده می چینیم و تابه را به مدت 5 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیمw
طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی