آموزش طرز تهیه کوکو پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کوکوی پیاز جز کوکوهای خوشمزه و پرطرفدار است و طرز تهیه آسانی دارد. همانطور که می دانید کوکوها انواع فراوانی دارد و کوکو پیاز هم یکی از آنهاست و در کمترین زمان آماده می شود. با اینکه کوکو یک میان وعده محسوب می شود اما برخی آن را برای نهار یا شام سبک سرو می کنند.
از انواع کوکو ها می توان به کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو قارچ و سیب زمینی و…اشاره کرد.
مواد لازم:
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
1. برای درست کردن کوکوی پیاز، ابتدا پوست پیاز را می گیریم و داخل یک کاسه آن را با رنده درشت رنده می کنیم.
2. سپس تخم مرغ ها را می شکنیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم. بعد مقداری نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به مواد کوکو اضافه می کنیم و آنقدر مواد را با چنگال می زنیم تا کف کند.
3. حالا یک تابه کوچک برمی داریم و مقدار زیادی روغن می ریزیم، بعد تابه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
4. وقتی روغن داغ شد، مواد کوکو را به آرامی در تابه می ریزیم و با پشت قاشق مواد را در همه جای تابه صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو مغز پخت شود.
5. وقتی یک طرف کوکو به خوبی سرخ شد، با یک قاشق یا کفگیر کوکو را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم تا بر گرداندن آن راحت شود.
6. حالا طرف دیگر کوکو ها را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ و طلایی شود.
7. وقتی کوکو ها به خوبی پخته شد، آنها را در ظرف می کشیم و با گوجه فرنگی و جعفری و سس کچاپ تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکو پیاز خوشمزه لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه