آموزش طرز تهیه ناگت سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب در یک قابلمه قرار می دهیم تا آبپز شوند. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند پوستشان را می گیریم و با گوشتکوب له می کنیم. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز می زنیم و بعد از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت سرخ شود.
پس از اینکه گوشت آماده شد آنرا با سیب زمینی مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا مخلوط ناگت یکدست شود. در مرحله بعد ناگت ها را با قالب و اندازه دلخواه قالب می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فریز قرار می دهیم.
پس از خارج کردن ناگت ها از فریزر هر ناگت را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم ، سپس تخم مرغ می زنیم و در پایان در آرد سوخاری می غلتانیم. در پایان ناگت ها را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم و با سس مورد نظرمان سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه