آموزش طرز تهیه کوکو کاهو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
مغز گردو ۵۰ گرم
کاهو متوسط ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه
کوکو کاهو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سالم ایرانی است که شاید نسبت به کوکوهای معروفی مثل کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی کمتر شناخته شده باشد. این کوکوی خوشمزه و سالم از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو تره و کوکو سبزی دارد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو کاهو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کوکوی کاهو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو کاهو با پارسی دی همراه باشید.
ییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند،سپس روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم یا در خردکن می ریزیم. تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای می ریزیم
و هم می زنیم و نمک و فلفل سیاه روی آن می ریزیم و مجددا هم می زنیم و کاهو های خرد شده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و تخم مرغ ها را به آن می افزاییم و آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا منسجم شوند
و بعد مغز گردو ها را به صورت ریزتر خرد می کنیم و داخل مواد کوکو می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود و مایع کوکو را بیکباره داخل تابه می ریزیم
و اجازه می دهیم تا سرخ شود و بعد از وسط کوکو را نصف می کنیم و بر می گردانیم تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. کوکو کاهو ما آماده شده است داخل بشقاب می کشیم و با گوجه فرنگی تزئین می کنیم.نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه