آموزش طرز تهیه بورک با یوفکای باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت یوفکای باقلوا
مواد لازم برای سس:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری کره
از 1 استکان 1 بند انگشت کمتر روغن مایع
نمک
مواد لازم برای داخل بورک:
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
2 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و نعناع در صورت تمایل
و یا پنیر و جعفری
طرز تهیه
برای داخل بورک پیاز را داخل روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تا وقتی که آبش کشیده شود تفت میدیم رب و ادویه ها را اضافه میکنیم . سیب زمینی آب پز شده و رنده شده را اضافه کرده و هم میزنیم . برای سس روی اجاق کره را در روغن مایع آب میکنیم و بعد از ولرم شدن بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مقدار نمک را نسبت به نمک مواد داخل در نظر گرفته اضافه میکنیم. از 40 یوفکا داخل پاکت 8 رول با 5 عدد یوفکا آماده میکنیم .روی سطح تمیز یوفکای اول را باز میکنیم و با فرچه از سس روی تمام قسمتهای یوفکا میزنیم. سپس یوفکای دیگر را روی یوفکای اول باز میکنیم و مجدد از سس میزنیم همان کار را برای بقیه یوفکاها انجام میدهیم و روی هم میذاریم تا 5 یوفکا شود. کانال غذای ترکیه ، در یک طرف 5 یوفکا که روی هم گذاشتیم از مواد داخل میذاریم و به صورتی که خیلی کیپ نشود رول میکنیم رول را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم. تمام یوفکاها را به این صورت 5 تایی آماده میکنیم میتوانید برای داخل بورک پنیر و جعفری بذارید و برای صبحانه و سحری سرو کنید. سس باقیمانده را با فرچه روی تمام رول ها میزنیم و با چاقوی تیز برش میزنیم . من هر رول را به 5 قسمت برش زدم. شما هر شکلی که دوست دارید میتوانید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود میپزیم. اگر زمان دارید 3_4 ساعت بعد از رول کردن استراحت بدید و سپس بپزید که خوشمزه میشود. بعد از پخت 5 دقیقه صبر کنید و سپس با چاقو دوباره از جاهایی که برش زدیم خط میزنیم و داخل ظرف سرو میذاریم. گرم سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه