آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه بورک با یوفکای باقلوا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بورک با یوفکای باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پاکت یوفکای باقلوا
مواد لازم برای سس:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری کره
از 1 استکان 1 بند انگشت کمتر روغن مایع
نمک
مواد لازم برای داخل بورک:
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
2 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و نعناع در صورت تمایل
و یا پنیر و جعفری

طرز تهیه

برای داخل بورک پیاز را داخل روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تا وقتی که آبش کشیده شود تفت میدیم رب و ادویه ها را اضافه میکنیم . سیب زمینی آب پز شده و رنده شده را اضافه کرده و هم میزنیم . برای سس روی اجاق کره را در روغن مایع آب میکنیم و بعد از ولرم شدن بقیه مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مقدار نمک را نسبت به نمک مواد داخل در نظر گرفته اضافه میکنیم. از 40 یوفکا داخل پاکت 8 رول با 5 عدد یوفکا آماده میکنیم .روی سطح تمیز یوفکای اول را باز میکنیم و با فرچه از سس روی تمام قسمتهای یوفکا میزنیم. سپس یوفکای دیگر را روی یوفکای اول باز میکنیم و مجدد از سس میزنیم همان کار را برای بقیه یوفکاها انجام میدهیم و روی هم میذاریم تا 5 یوفکا شود. کانال غذای ترکیه ، در یک طرف 5 یوفکا که روی هم گذاشتیم از مواد داخل میذاریم و به صورتی که خیلی کیپ نشود رول میکنیم رول را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم. تمام یوفکاها را به این صورت 5 تایی آماده میکنیم میتوانید برای داخل بورک پنیر و جعفری بذارید و برای صبحانه و سحری سرو کنید. سس باقیمانده را با فرچه روی تمام رول ها میزنیم و با چاقوی تیز برش میزنیم . من هر رول را به 5 قسمت برش زدم. شما هر شکلی که دوست دارید میتوانید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود میپزیم. اگر زمان دارید 3_4 ساعت بعد از رول کردن استراحت بدید و سپس بپزید که خوشمزه میشود. بعد از پخت 5 دقیقه صبر کنید و سپس با چاقو دوباره از جاهایی که برش زدیم خط میزنیم و داخل ظرف سرو میذاریم. گرم سرو کنید.
طرز تهیه بورک با یوفکای باقلوا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی