آموزش طرز تهیه کوفته ازمیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
3_2 برش نان بیات پودر شده و یا 2 قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر رنده شده
1 مشت جعفری خرد شده
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق مرباخوری آویشن
نمک
5_4 عدد سیب زمینی بزرگ(میتوانید مقدار سیب زمینی را زیاد کنید)
2 و یا 3 عدد فلفل سبز
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری پر رب
1 عدد پیاز کوچک
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید سپس تیکه هایی از مواد گوشتی بردارید و شکل بیضی بدید و روی کوفته ها را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بذارید.(اگر وقت ندارید نیاز به اینکار نیست) در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بکنید و برش های بلندی بزنید. ابتدا سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید(کمی سرخ کنید کافی است چون در فر هم میپزد) و داخل سینی که میخواهید در فر بذارید بچینید. سپس داخل همان روغن کوفته ها را مثل سیب زمینی سرخ کنید و داخل سینی که سیب زمینی را گذاشتید بچینید.کانتل غذای ترکیه، در آخر چند تا فلفل سبز را در روغن سرخ کنید و روی کوفته ها و سیب زمینی ها بچینید. داخل ماهیتابه دیگری پیاز ریز خرد شده را با کمی روغن تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. سپس رب را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید و 3_2 لیوان آب بریزید و کمی نمک اضافه کنید و این آب رب دار را روی سیب زمینی و کوفته ها بریزید. اگر به نظر شما باز آب نیاز دارد میتوانید کمی هم اضافه کنید. به دلخواه 2 عدد گوجه فرنگی را برش بزنید و روی کوفته ها و سیب زمینی ها بچینید. و در فر 180 درجه تا وقتی که سس به قوام برسد بپزید(حدود 30_25 دقیقه ، میتوانید روی سینی فویل بکشید و چند دقیقه آخر حدود 15 دقیقه بدون فویل بپزید تا سرخ شود)
اگر دوست ندارید در فر بپزید میتوانید بعد از سرخ کردن سیب زمینی، کوفته و فلفل به جای سینی فر داخل قابلمه بزرگی بچینید و سس را روی مواد بریزید و در قابلمه را بذارید و روی اجاق بپزید. من داخل فر دوست دارم چون عطر و بویی که فر به غذا میده لذت دیگه ای داره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه