آموزش طرز تهیه تاتلی انجیر با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان مغز گردو (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
3 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
7_8 عدد انجیر خشک (20 دقیقه داخل آب نگه دارید)
برای شربت:
1.5 لیوان آب(ولرم)
1 قاشق غذاخوری نسکافه
نصف لیوان شکر
برای محلبی:
2 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت)
2.5 قاشق غذاخوری آرد
1 لیتر شیر (4 لیوان)
5 قاشق غذاخوری شکر
25 گرم مارگارین نرم ، نزدیک به آب شدن (کره هم میشه)
بعد از پخت 1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
طرز تهیه
برای کیک، تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. گردو، آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید.
انجیرهایی که داخل آب نگه داشتید با چاقو ریز ریز ببرید و سپس در غذاساز خرد کنید.(بدون غذاساز هم میتونید با چاقو ریز ریز خرد کنید )
در آخر انجیر را به بقیه مواد اضافه کرده داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ چرب شده بریزید و داخل فر 160 درجه حدود 25_30 دقیقه بپزید. (بخاطر انجیر باید در دمای پایین بپزد.)
در زمانی که کیک میپزد، محلبی را آماده کنید تمام مواد بجز کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا غلیظ شود سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید(گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد). 5 دقیقه بعد از پخت 1 پاکت پودر کرم شانتی را به محلبی اضافه کرده با همزن برقی هم بزنید.
بعد از اینکه کیک پخت 3_4 دقیقه کنار بذارید هوا بخورد.
مواد شربت را مخلوط کرده (بدون پخت) روی کیک بریزید. 5 دقیقه بعد محلبی را روی آن بمالید، 3_4 ساعت داخل یخچال نگه دارید. به دلخواه میتوانید روی آن پودر نارگیل بپاشید.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه