آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تاتلی انجیر با محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی انجیر با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیوان مغز گردو (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
3 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (‌10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
7_8 عدد انجیر خشک (20 دقیقه داخل آب نگه دارید)

برای شربت:
1.5 لیوان آب(ولرم)
1 قاشق غذاخوری نسکافه
نصف لیوان شکر

برای محلبی:
2 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت)
2.5 قاشق غذاخوری آرد
1 لیتر شیر (4 لیوان)
5 قاشق غذاخوری شکر
25 گرم مارگارین نرم ، نزدیک به آب شدن (کره هم میشه)
بعد از پخت 1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)

طرز تهیه

برای کیک، تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. گردو، آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید.
انجیرهایی که داخل آب نگه داشتید با چاقو ریز ریز ببرید و سپس در غذاساز خرد کنید.(بدون غذاساز هم میتونید با چاقو ریز ریز خرد کنید )
در آخر انجیر را به بقیه مواد اضافه کرده داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ چرب شده بریزید و داخل فر 160 درجه حدود 25_30 دقیقه بپزید. (بخاطر انجیر باید در دمای پایین بپزد.)
در زمانی که کیک میپزد، محلبی را آماده کنید تمام مواد بجز کرم شانتی را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا غلیظ شود سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید(گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد). 5 دقیقه بعد از پخت 1 پاکت پودر کرم شانتی را به محلبی اضافه کرده با همزن برقی هم بزنید.
بعد از اینکه کیک پخت 3_4 دقیقه کنار بذارید هوا بخورد.
مواد شربت را مخلوط کرده (بدون پخت) روی کیک بریزید. 5 دقیقه بعد محلبی را روی آن بمالید، 3_4 ساعت داخل یخچال نگه دارید. به دلخواه میتوانید روی آن پودر نارگیل بپاشید.
نوش جان
طرز تهیه تاتلی انجیر با محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی