آموزش طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کوفته پالاک از غذاهای سنتی هندی هاست که در دو قسمت درست می شود: ۱٫ کوفته ها و ۲٫ سس . کوفته ها را هم می توانید ساده درست کنید و هم شکم پر که در این دستور به صورت شکم پر آورده ایم. لایه بیرونی کوفته ها با آرد نخودچی و اسفناج درست می شود و داخل آن با پنیر. سس آن هم با پیاز، سیب زمینی، زنجبیل، سیر، بادام زمینی و ادویه جات معطر درست می شود.
مواد مورد نیاز برای دو نفر:
۲ پیمانه اسفناج خرد شده
۴ قاشق غذا خوری آرد نخودچی
½ پیمانه پنیر رنده شده
۱ عدد فلفل سبز خرد شده
¼ قاشق چایخوری زیره
به اندازه سر انگشت پودر هل و مقداری نمک
آرد ذرت برای پوشاندن روی کوفته ها
(مواد لازم برای سس)
½ قاشق چای خوری زیره
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
۵-۶ عدد بادام هندی
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ و ½ قاشق چای خوری پودر گشنیز و زیره
۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری روغن
۱ و نیم پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
دستور تهیه کوفته ها
۱ قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه گرم کنید. ۴ قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس آرد سرخ شده را در ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید سرد شود.
برگ های اسفناج را از ساقه ها جدا کنید و تمیز شستشو دهید. آب اضافی اسفناج ها را بگیرید و خرد کنید. ۱ قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید و ۲ پیمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.
اسفناج ها را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
اسفناج ها را به آرد سرخ شده اضافه کنید.
مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کوفته آماده است.
پنیر رنده شده، فلفل سبز خرد شده، ¼ قاشق چای خوری زیره، پودر هل و نمک را با هم ترکیب کنید.
مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر برای کوفته آماده است.
مواد اسفناج و پنیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید و گلوله کنید.
گلوله اسفناج را بردارید و به شکل گرد صاف کنید. سپس یک عدد گلوله پنیر داخل آن قرار دهید.
گلوله پنیری را با اسفناج بپوشانید. سپس آن را گرد کنید.
کوفته ها را داخل آرد ذرت بغلتانید. و آن ها را کنار بگذارید.
کوفته ها را با روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
دستور تهیه سس
۱ قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. دانه های زیره را اضافه کنید. وقتی زیره ها طلایی رنگ شدند پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بادام هندی، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید.
تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شود. گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.
مواد سرخ شده را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. ۱ قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید. مواد را همراه با پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز و زیره به روغن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا زمانی که روغن از مواد جدا شود.
۱ و نیم پیمانه آب داخل تاوه بریزید.
هم بزنید و درب تاوه را ببندید تا غلظت مواد به دلخواهتان شود.
در آخر کوفته ها را به سس اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. کوفته آماده سرو است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه