آشپزي و شيريني پزي غذای هندی

طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها

آموزش طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کوفته پالاک از غذاهای سنتی هندی هاست که در دو قسمت درست می شود: ۱٫ کوفته ها و ۲٫ سس . کوفته ها را هم می توانید ساده درست کنید و هم شکم پر که در این دستور به صورت شکم پر آورده ایم. لایه بیرونی کوفته ها با آرد نخودچی و اسفناج درست می شود و داخل آن با پنیر. سس آن هم با پیاز، سیب زمینی، زنجبیل، سیر، بادام زمینی و ادویه جات معطر درست می شود.

مواد مورد نیاز برای دو نفر:

۲ پیمانه اسفناج خرد شده
۴ قاشق غذا خوری آرد نخودچی
½ پیمانه پنیر رنده شده
۱ عدد فلفل سبز خرد شده
¼ قاشق چایخوری زیره
به اندازه سر انگشت پودر هل و مقداری نمک
آرد ذرت برای پوشاندن روی کوفته ها

(مواد لازم برای سس)

½ قاشق چای خوری زیره
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
۵-۶ عدد بادام هندی
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ و ½ قاشق چای خوری پودر گشنیز و زیره
۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری روغن
۱ و نیم پیمانه آب
نمک به مقدار لازم

دستور تهیه کوفته ها

طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
۱ قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه گرم کنید. ۴ قاشق غذاخوری آرد نخودچی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا طلایی رنگ شود. سپس آرد سرخ شده را در ظرف دیگری بریزید و اجازه دهید سرد شود.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
برگ های اسفناج را از ساقه ها جدا کنید و تمیز شستشو دهید. آب اضافی اسفناج ها را بگیرید و خرد کنید. ۱ قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید و ۲ پیمانه اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
اسفناج ها را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
اسفناج ها را به آرد سرخ شده اضافه کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کوفته آماده است.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
پنیر رنده شده، فلفل سبز خرد شده، ¼ قاشق چای خوری زیره، پودر هل و نمک را با هم ترکیب کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر برای کوفته آماده است.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مواد اسفناج و پنیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید و گلوله کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
گلوله اسفناج را بردارید و به شکل گرد صاف کنید. سپس یک عدد گلوله پنیر داخل آن قرار دهید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
گلوله پنیری را با اسفناج بپوشانید. سپس آن را گرد کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
کوفته ها را داخل آرد ذرت بغلتانید. و آن ها را کنار بگذارید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
کوفته ها را با روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.

دستور تهیه سس

طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
۱ قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. دانه های زیره را اضافه کنید. وقتی زیره ها طلایی رنگ شدند پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بادام هندی، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شود. گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شود.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مواد سرخ شده را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. ۱ قاشق چای خوری روغن داخل همان تاوه بریزید. مواد را همراه با پودر فلفل قرمز و پودر گشنیز و زیره به روغن اضافه کنید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
مواد را هم بزنید تا زمانی که روغن از مواد جدا شود.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
۱ و نیم پیمانه آب داخل تاوه بریزید.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
هم بزنید و درب تاوه را ببندید تا غلظت مواد به دلخواهتان شود.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها
در آخر کوفته ها را به سس اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. کوفته آماده سرو است.
طرز تهیه کوفته اسفناج به سبک هندی ها

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی