آموزش طرز تهیه خورش ترشه تره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش ترشه تره یکی از غذاهای معروف گیلانی است که با سبزیجات محلی، آب نارنج، تخم مرغ و سیر درست میشود. شمالیها معمولا این خورشت را در کنار ماهی دودی یا ماهی سرخ شده سرو میکنند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش ترشه تره
۲ قاشق غذاخوری برنج
۵۰۰ گرم سبزی (اسفناج بیشتر از همه، تره، جعفری، گشنیزو یکچهارم پیمانه نعناع و یکچهارم پیمانه خالواش)
۳ تا ۴ حبه سیر
۲ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه آب نارنج یا آبغوره
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورش ترشه تره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه