آموزش طرز تهیه مرغ عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ برای هر نفر 2 تکه
آلو بخارا برای هر نفر 3 عدد
زرشک 2 قاشق غذا خوری
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری
خلال بادام 2 قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ 1/4 استکان
پیاز درشت 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه ،هل و دارچین از هر کدام قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز رو خلالی خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود سپس مرغ را با پیاز تفت دهید
2-اجازه دهید پشت و روی مرغ سرخ و طلایی شود حالا دو لیوان آب روی مرغ ریخته و اجازه دهید تا اب به جوش بیاد
3-بعد از جوشیدن زعفران را اضافه کنید کنید سپس نمک و فلفل و ادویه و هل و دارچین رو افزوده
4-بعد از پنج دقیقه خلال پسته و بادام رو به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ کاملا پخته شه
5-نیم ساعت آخر هم آلو بخارا و زرشک که از قبل شستید و تو کمی آب خیس کردید رو بهش اضافه کنیدو بزارید یه پانزده دقیقه دیگه خورشت جا بیفته و لعاب دار شه .
سایر نکات
این یه نوع مرغ مجلسیه باید سس خورشت غلیظ و لعابدار باشه طعم ملس این خورشت فوق العاده هست امتحان کنید پشیمون نمیشید??????
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه