آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه مرغ عسلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مرغ عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

مرغ برای هر نفر 2 تکه
آلو بخارا برای هر نفر 3 عدد
زرشک 2 قاشق غذا خوری
خلال پسته 2 قاشق غذا خوری
خلال بادام 2 قاشق غذا خوری
زعفران غلیظ 1/4 استکان
پیاز درشت 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه ،هل و دارچین از هر کدام قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا پیاز رو خلالی خرد کنید و با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود سپس مرغ را با پیاز تفت دهید

2-اجازه دهید پشت و روی مرغ سرخ و طلایی شود حالا دو لیوان آب روی مرغ ریخته و اجازه دهید تا اب به جوش بیاد

3-بعد از جوشیدن زعفران را اضافه کنید کنید سپس نمک و فلفل و ادویه و هل و دارچین رو افزوده

4-بعد از پنج دقیقه خلال پسته و بادام رو به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ کاملا پخته شه

5-نیم ساعت آخر هم آلو بخارا و زرشک که از قبل شستید و تو کمی آب خیس کردید رو بهش اضافه کنیدو بزارید یه پانزده دقیقه دیگه خورشت جا بیفته و لعاب دار شه .

سایر نکات

این یه نوع مرغ مجلسیه باید سس خورشت غلیظ و لعابدار باشه طعم ملس این خورشت فوق العاده هست امتحان کنید پشیمون نمیشید??????
طرز تهیه مرغ عسلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی