آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خردل 1 قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده 2 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت 1.5 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
آب مرغ کم نمک 1/2 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
شیر (کم چرب)2 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان کامل 2 عدد
حبه سیر رنده شده 1 حبه
پنیر گرویر رنده شده 1/2 پیمانه
گلچه کلم بروکلی 2 پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را روشن کنید.
2-یک ظرف مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
3-یک قابلمه متوسط را تا نیمه پر از آب و نمک را روی حرار قرار دهید تا بجوشد. بروکلی ها را ۵ دقیقه داخل آن بریزید تا کمی ترد و نرم شوند.
4-آنها را زیر آب سرد آبکش کنید. پس از اینکه کاملا آب کلم ها گرفته شد آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا کاملا خشک شوند.
5-کلم ها را ریز کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. سیر و پنیر گرویر را اضافه کنید.
6-سینه های مرغ را از وسط نصف کنید تا چهار تکه به دست بیاید. قسمت ضخیم هر کدام از آنها را به گونه ای برش دهید که همچون کیسه شود.
7-داخل آنها را با مخلوط بروکلی پر کنید. سپس هر دو طرف سینه های مرغ را روغن زیتون، آویشن و نمک و فلفل سیاه بزنید.
8-یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. سینه های مرغ را داخل آن بچینید و تا زمانی که برشته و طلایی شوند، سرخ کنید. حدود ۶ دقیقه برای هر طرف کافی است. سپس آنها را داخل ظرف مستطیلی قرار دهید.
9-شیر و آب مرغ را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نمک، فلفل و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایع غلیظ و به سس تبدیل شود. از روی حرارت بردارید و پارمسان را اضافه کنید.
10-دو قاشق غذاخوری از این سس را روی هر تکه مرغ بریزید و داخل فر قرار دهید. حدود ۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
11-مرغ ها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله، خردل را با باقی مانده سس اضافه کنید و داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید. روی آن نیز تکه ای از مرغ بگذارید و سرو کنید.
سایر نکات
پخت انواع مرغ و ماکیان در استانهای شمالی ایران خیلی رواج دارد ولی اینبار مرغ شکم پر را به سبکی غیر از ایرانی به شما آموزش میدهیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه