آموزش طرز تهیه سالاد بروکسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
خلال بادام برشته شده 1/4 فنجان
کلم بروکسل 450 گرم
کره 6 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا انتهای سفت کلم های بروکسل را با چاقوی مناسب جدا کنید. سپس آنها را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید ولی دقت کنید که رنگ آنها از حالت سبز خارج نشود. سپس آنها را به ظرفی محتوی آب سرد منتقل کنید و به کمک آبکش خشک نمایید.
2-کره را در یک ماهیتابه کوچک داغ کرده و سپس پیازهای خرد شده را در آن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن پیازها کلم های آماده مرحله اول را به آن اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه طبخ کنید. در همین حین نمک و فلفل را نیز به میزان دلخواه به مخلوط اضافه کنید.
3-مواد داخل تابه را به ظرفی دیگر منتقل کرده و بادام ها را نیز به آن اضافه کرده و به کمک یک قاشق خوب هم بزنید. در انتها برای طعم دهی بهتر آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه