آموزش طرز تهیه خورش اسفناج و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج 1 کیلوگرم
گشنیز 250 گرم
گوشت گوسفندی (یا گوساله) 500 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
آب جوش 5 پیمانه
زعفران آب کرده غلیظ 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل ،زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
گردو آسیاب شده 2/3 پیمانه
طرز تهیه
1-اسفناج را خوب پاك كرده و بشوييد، بعد در آبكش بريزيد تا بدون آب شود. گشنيز را هم پاك كرده، بشوييد. سبزيها را نه خيلي درشت و نه خيلي ريز خرد كنيد و كناري بگذاريد.
2-پياز را پوست كنده و نگيني خرد كنيد. در قابلمهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز را در روغن سرخ كنيد. زرد چوبه هم اضافه كرده و كمي تفت دهيد.
3-گوشت را هم خورشي خردكرده و به همراه سير به قابلمه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد، بعد آب را اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد تا گوشت روي حرارت ملايم خوب بپزد. پس از پخت، سيرها را با پشت قاشق له كنيد و دوباره به خورش اضافه كنيد
4-در تابهاي گردوي آسياب شده را كمي تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد. سبزيها را هم در كمي روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزاييد.
5-نمك، فلفل و دارچين را هم افزوده و خورش را مزهدار كنيد. حالا نوبت افزودن آلوهاست. در آخر پخت خورش، زعفران را هم اضافه كرده و صبر كنيد تا خوب جا بيفتد و روغن بيندازد.
6-خورش پخته و جا افتاده را به همراه برنج دمكرده و تزیينشده سرو كنيد.
سایر نکات
بهتر است آلوها را به مدت 15 دقيقه در كمي آب خيس كنيد تا خوب تميز شوند.
سایر نکات
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه