آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش اسفناج و گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش اسفناج و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج 1 کیلوگرم
گشنیز 250 گرم
گوشت گوسفندی (یا گوساله) 500 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
آب جوش 5 پیمانه
زعفران آب کرده غلیظ 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل ،زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
گردو آسیاب شده 2/3 پیمانه

طرز تهیه

1-اسفناج را خوب پاك كرده و بشوييد، بعد در آبكش بريزيد تا بدون آب شود. گشنيز را هم پاك كرده، بشوييد. سبزي‌ها را نه خيلي درشت و نه خيلي ريز خرد كنيد و كناري بگذاريد.

2-پياز را پوست كنده و نگيني خرد كنيد. در قابلمه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. پياز را در روغن سرخ كنيد. زرد چوبه هم اضافه كرده و كمي تفت دهيد.

3-گوشت را هم خورشي خردكرده و به همراه سير به قابلمه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد، بعد آب را اضافه كرده و در قابلمه را بگذاريد تا گوشت روي حرارت ملايم خوب بپزد. پس از پخت، سيرها را با پشت قاشق له كنيد و دوباره به خورش اضافه كنيد

4-در تابه‌اي گردوي آسياب شده را كمي تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد. سبزي‌ها را هم در كمي روغن سرخ كنيد و به خورش بيفزاييد.

5-نمك، فلفل و دارچين را هم افزوده و خورش را مزه‌دار كنيد. حالا نوبت افزودن آلوهاست. در آخر پخت خورش، زعفران را هم اضافه كرده و صبر كنيد تا خوب جا بيفتد و روغن بيندازد.

6-خورش پخته و جا افتاده را به همراه برنج دم‌كرده و تزیين‌شده سرو كنيد.

سایر نکات

بهتر است آلوها را به مدت 15 دقيقه در كمي آب خيس كنيد تا خوب تميز شوند.

سایر نکات

طرز تهیه خورش اسفناج و گردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی