آموزش طرز تهیه خورشت هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
هلو 5 عدد
ران مرغ 2 عدد
سینه مرغ 1عدد
روغن1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
پیاز ریز خرد شده 1/2 پیمانه
آبلیمو تازه 4 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری
آلو بخارا بدون هسته ف6 عدد
شکر 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-تکه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنید. سپس با ۲ قاشق سوپخوری روغن و ۱/۲ قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
2-پیاز را با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکههای مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.
3-آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با ۳ قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید
4-و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
5-هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.
6-خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
به جای هلو از کمپوت هلو هم میتوانید استفاده کنید و آب کمپوت هلو را برای پخت مرغ استفاده کنید. در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه