آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت هلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

هلو 5 عدد
ران مرغ 2 عدد
سینه مرغ 1عدد
روغن1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
پیاز ریز خرد شده 1/2 پیمانه
آبلیمو تازه 4 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری
آلو بخارا بدون هسته ف6 عدد
شکر 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-تکه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنید. سپس با ۲ قاشق سوپخوری روغن و ۱/۲ قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

2-پیاز را با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود. تکه‌های مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید. کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.

3-آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید. آرد را در یک کاسه با ۳ قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید

4-و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد. در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.

5-هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید. هلو های خرد شده را در یک تابه با ۳ قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.

6-خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید. وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

سایر نکات

به جای هلو از کمپوت هلو هم می‌توانید استفاده کنید و آب کمپوت هلو را برای پخت مرغ استفاده کنید. در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنید.
طرز تهیه خورشت هلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی