آموزش طرز تهیه آچار گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم شنبلیله کمی
تخم خردل 1/2 قاشق چای خوری
گوشت قرمز 500 گرم
ماست 250 گرم
فلفل سبز 6 عدد
سیر خرد شده
۱/۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل خرد شده
۱/۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق سوپ خوری
تخم رازیانه 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1/2قاشق چای خوری
سیاه دانه کمی
روغن 1/2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
برگ گشنیز برای تزئین کمی
طرز تهیه
1-روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابهای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید.
2-تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.
3-پیمانهای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.
4-اجازده دهید مواد درون تابه کمکم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.
5-سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.
سایر نکات
خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست. برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود میتوانید 1 قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه