آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه آچار گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آچار گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

تخم شنبلیله کمی
تخم خردل 1/2 قاشق چای خوری
گوشت قرمز 500 گرم
ماست‏ 250 گرم
فلفل سبز 6 عدد
سیر خرد شده
۱/۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل خرد شده
۱/۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق سوپ خوری
تخم رازیانه 1/2 قاشق چای خوری
زیره 1/2قاشق چای خوری
سیاه دانه کمی
روغن 1/2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
برگ‌ گشنیز برای تزئین کمی

طرز تهیه

1-روغن را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجفیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب مخلوط و سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید.

2-تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود.

3-پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید.

4-اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده و هم بزیند و با شعله کم بگذارید بپزد.

5-سپس آبلیمو و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید.

سایر نکات

خورش هندی خوشمزه که طعم و عطر متفاوت آن زبانزد اغلب غذاهای هندیست. برای اینکه ماست در هنگام پخت در خورش تکه تکه نشود می‌توانید 1 قاشق مایونز به آن اضافه کنید تا سس غذا حالت کرمی به خود بگیرد.
طرز تهیه آچار گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی