آموزش طرز تهیه مربا نارنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
نارنگی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
زعفران دم کرده 1/2 فنجان
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا نارنگی ها را حبه حبه کرده سپس هسته ی داخل آن را در می آوریم .
2-شکر را در یک ظرف پر از آب بر روی شعله گذاشته و می گذاریم به جوش بیاید.
3-نارنگی و نمک را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت بر روی شعله ملایم می گذاریم تا به غلظت مناسب برسد.
4-پس از خاموش کردن شعله، آبلیمو را اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.
5-یک ربع قبل از خاموش کردن گاز زعفران و وانیل را افزوده و هم می زنیم.
6-پس از سرد شدن مربا آن را در ظرف یا شیشه ی در بسته در یخچال می گذاریم.
سایر نکات
– حواستان باشد که خوب پوست سفید نارنگی کنده بشود.برای راحتی کارتون می تونید بعد از حبه حبه کردن نارنگی اون رو کمی توی آب سرد بزارید
– اندازه ی شکر بستگی به میزان ترشی نارنگی بستگی دارد.
– مواظب باشید آب ظرفتون زیاد نباشه چون جوشیدن بیش از حد نارنگی باعث تلخی مربا می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه