آموزش طرز تهیه کمپوت آناناس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آناناس تازه 1 عدد
شکر 1.5 پیمانه
آب 3 پیمانه
اسانس آناناس به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا پوست آناناس را جدا کرده و بصورت نگینی خرد کنید.آناناسها را به مقدار کم بشویید تا اگر پوست یا هسته های ریز روی آنها مانده پاک شود
2-آناناس را درون قابلمه گودی ریخته و آب و شکر را نیز اضافه کنید
3-روی حرارت قرار داده تا بجوش آید سپس حرارت را ملایم کرده و درب قابلمه را روی آن قرار دهید
4-حدود ۴۵ دقیقه الی ۱ساعت زمان میبرد تا کمپوت شما آماده شود.در این مدت حداقل سه بار کمپوت را به آرامی زیرورو کنید
5-در انتها درصورت تمایل یک قطره اسانس آناناس را افزوده و حرارت را خاموش کنید
سایر نکات
توجه داشته باشید میزان دقیق آب و شکر بستگی به سایز آناناس انتخابی شما دارد.
برای مثال برای ۸۰۰گرم اناناس خرد شده ۴۰۰گرم آب و ۲۵۰ گرم شکر کافیست،اما اگر دوست دارید شیرین تر شده و شربت بیشتری داشته باشید میتوانید میزان آب و شکر را افزایش دهید.
افزودن اسانس اختیاریست.
همچنین مطلع باشید کمپوت آناناس مانند کمپوت سیب شیشه ای ، شفاف و نرم نمیشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه