آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه کمپوت آناناس

آموزش طرز تهیه کمپوت آناناس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آناناس تازه 1 عدد
شکر 1.5 پیمانه
آب 3 پیمانه
اسانس آناناس به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا پوست آناناس را جدا کرده و بصورت نگینی خرد کنید.آناناسها را به مقدار کم بشویید تا اگر پوست یا هسته های ریز روی آنها مانده پاک شود

2-آناناس را درون قابلمه گودی ریخته و آب و شکر را نیز اضافه کنید

3-روی حرارت قرار داده تا بجوش آید سپس حرارت را ملایم کرده و درب قابلمه را روی آن قرار دهید

4-حدود ۴۵ دقیقه الی ۱ساعت زمان میبرد تا کمپوت شما آماده شود.در این مدت حداقل سه بار کمپوت را به آرامی زیرورو کنید

5-در انتها درصورت تمایل یک قطره اسانس آناناس را افزوده و حرارت را خاموش کنید

سایر نکات

توجه داشته باشید میزان دقیق آب و شکر بستگی به سایز آناناس انتخابی شما دارد.
برای مثال برای ۸۰۰گرم اناناس خرد شده ۴۰۰گرم آب و ۲۵۰ گرم شکر کافیست،اما اگر دوست دارید شیرین تر شده و شربت بیشتری داشته باشید میتوانید میزان آب و شکر را افزایش دهید.
افزودن اسانس اختیاریست.
همچنین مطلع باشید کمپوت آناناس مانند کمپوت سیب شیشه ای ، شفاف و نرم نمیشود
طرز تهیه کمپوت آناناس

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی