آموزش طرز تهیه خورش قارچ و به . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
قارچ ورقه شده 2 پیمانه
به متوسط 2 عدد
سیب زمینی درشت 1 عدد
پیاز درشت نگینی خردشده 1 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بهها را شسته ، دانههايشان را جدا كنيد، پوست بگیریدو آنها را به صورت نگيني درشت خرد كنيد. پياز نگيني خرد شده را با يكي دو قاشق روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.
2-زردچوبه و قارچ را هم اضافه كنید و تفت دهيد. سپس بِه خرد شده را هم به قارچ و پياز اضافه كرده و تفت دهيد. يك ليوان آب اضافه کنید و اجازه دهيد خورش با حرارت كم آرام آرام بپزد.
3-سيبزميني را بشویید، پوست بگيريدوآن را به صورت نگيني درشت خرد كنيد. وقتي بهها نيمپز شدند، سيبزميني را هم به خورش اضافه كنيد.
4-زعفران و آبليمو را به همراه شكر به خورش افزوده و نمك خورش را ميزان كنید. حالا اجازه دهيد خورش جا بيفتد. بعد آن را با پلوی سفید سرو کنید.
5-در اين خورش به جاي زعفران از رب گوجهفرنگی هم میشود استفاده كرد که در این صورت رنگ خورش شما قرمز می شود و طعمی متفاوت تر خواهيد داشت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه